Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nekem van bűntudatom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nekem van bűntudatom? Hogyan lépjek át ezen?

Figyelt kérdés

Szeretném röviden leirni, bár ahoz hogy érthető legyen picit alaposabb kell legyek.

26 éves nő vagyok.

18 voltam amikor megismertem valakit. Kialakultak az érzelmek, fülig szerelmes voltam.

Az elején megbeszéltük hogy nekem fontos az hogy érezzem a törődést, a szeretetet, neki fontos a szex. Illetve a legfontosabb a szex.

Heti 5x-6x volt szex. Nekem nem volt akkora igényem rá de miatta mindig ellazultam és próbáltam maximálisan odatenni magam.

Eltelt egy év, ő elhagyott a törődésbol, de gondoltam h a munka, fáradtság, stressz.

Jött az esküvő, utána gyerek ( ő akarta inkább).

Ahogy telt az idő egyre furabb volt, hideg, rosszkedvű mindig.

Ez így ment 1 évig.

Egy decemberi napon kibokte hogy megcsalt. 21 nővel, ex, ku*va, akivel érte.

Akkor negszakadt minden bennem. Abban a percben válni akartam viszont Sok minden visszatartott.

Kozos bankkolcson, a gyerek, anyukámnak problémái vannak az idegeivel és abban az időszakban nagyon rosszul volt (ha megtudta volna, már nem lenne mellettem), nameg nagyon féltem.

Ezt kb 1 évig húztam, próbáltam helyrehozni, vagyis inkább vegigszenvedni.

Közben lejárt a gyerekneveles, így visszamentem dolgozni.

Új munkahely, új emberek.

Az egyik kollégám, jobban mondva kis főnököm nagyon megfogott már az első nap.

Nem történt közöttünk semmi, nem éreztettem senkivel ezt.

Közben a férjem kezdett bedurvulni. Féltékenykedett, kamerákat szerelt a lakásba, minden percemrol be kellett számoljak.

Fel év után (amióta visszamentem dolgozni) volt egy céges rendezvényünk.

Ittam pár poharkaval, és eléggé intim szituációba kerültem azzal a férfival aki nekem tetszik.

Eliteltek vagy nem, akkor úgy éreztem hogy kell, muszáj.

A férfi viszonozta az érzéseim. Elmeseltem neki a történetem és hogy válni szeretnék de nagyon félek.

Támogatott, mellettem allt.

Januárban elmondtam a férjemnek hogy válni akarok. Megmondtam hogy mennyire fáj az amit tett velem (nem csak a megcsalas, játék gépek, rengeteg tartozást csinált emiatt).

Most éppen zajlik a válás.

Az a bizonyos pasi már 4 hónapja kitart mellettem és vár rám. Nyilván nem tud erről senki, mégis annyi szeretetet kapok tőle, hogy a férjemtol 7 év alatt nem kaptam annyit.

Igazán boldog vagyok, viszont próbálom az eszem is használni.

Tudom hogy ez a férfi meg/-megfog becsülni, tudom hogy boldog életem lenne mellette nekem is és a kislányomnak is.

A problémám az hogy most a férjem sír nekem folyamatosan hogy nem tud élni nélkülem, nincs értelme az életének. Sajnálom csorit, mert a szülei lesza*jak, de sajnalatbol nem leszek senkivel. Ez a kicsinek sem lenne jó.

Én vagyok szerintetek mindenert a hibás? Tudom hogy hibáztam amikor osszejottem ezzel a férfivel, viszont nem tudom bánni mert nőnek és fontosnak érzem magam mellette.

2020. márc. 8. 23:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elöször is mostmár tök mind1,ki a hibás.Amit leírtál,az alapján nem.Viszont a játékban mindig ketten vannak.Ezt se felejtsük el.Ezért felesleges ezen rágódni.Azon kell agyalnod,hogyan tovább.Vissza nem kell lépni,mert ez egy kihült kapcsolat.Csak most hirtelen felinduläsbol ragaszkodna hozzad,mert még ö sem tudja,hogy ennek a bulinak vege.

Koncentrálj a válásra,és keszülj arra,hogy hosszú meccs lesz,föleg a közös gyerek és a vagyonmegosztás miatt.Erre keszitsd fel a párodat is,mert ez neki is elég nehez feladat lesz.

F

2020. márc. 9. 07:34
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerencsére a párom nagyon kitart mellettem, támogat a nehéz napokon.

Nagyon megszerettem, főleg emiatt hogy támogat, elfogad és szeret a kislányommal együtt.

2020. márc. 9. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!