Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nekem van bűntudatom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nekem van bűntudatom? Hogyan lépjek át ezen?

Figyelt kérdés

Szeretném röviden leirni, bár ahoz hogy érthető legyen picit alaposabb kell legyek.

26 éves nő vagyok.

18 voltam amikor megismertem valakit. Kialakultak az érzelmek, fülig szerelmes voltam.

Az elején megbeszéltük hogy nekem fontos az hogy érezzem a törődést, a szeretetet, neki fontos a szex. Illetve a legfontosabb a szex.

Heti 5x-6x volt szex. Nekem nem volt akkora igényem rá de miatta mindig ellazultam és próbáltam maximálisan odatenni magam.

Eltelt egy év, ő elhagyott a törődésbol, de gondoltam h a munka, fáradtság, stressz.

Jött az esküvő, utána gyerek ( ő akarta inkább).

Ahogy telt az idő egyre furabb volt, hideg, rosszkedvű mindig.

Ez így ment 1 évig.

Egy decemberi napon kibokte hogy megcsalt. 21 nővel, ex, ku*va, akivel érte.

Akkor negszakadt minden bennem. Abban a percben válni akartam viszont Sok minden visszatartott.

Kozos bankkolcson, a gyerek, anyukámnak problémái vannak az idegeivel és abban az időszakban nagyon rosszul volt (ha megtudta volna, már nem lenne mellettem), nameg nagyon féltem.

Ezt kb 1 évig húztam, próbáltam helyrehozni, vagyis inkább vegigszenvedni.

Közben lejárt a gyerekneveles, így visszamentem dolgozni.

Új munkahely, új emberek.

Az egyik kollégám, jobban mondva kis főnököm nagyon megfogott már az első nap.

Nem történt közöttünk semmi, nem éreztettem senkivel ezt.

Közben a férjem kezdett bedurvulni. Féltékenykedett, kamerákat szerelt a lakásba, minden percemrol be kellett számoljak.

Fel év után (amióta visszamentem dolgozni) volt egy céges rendezvényünk.

Ittam pár poharkaval, és eléggé intim szituációba kerültem azzal a férfival aki nekem tetszik.

Eliteltek vagy nem, akkor úgy éreztem hogy kell, muszáj.

A férfi viszonozta az érzéseim. Elmeseltem neki a történetem és hogy válni szeretnék de nagyon félek.

Támogatott, mellettem allt.

Januárban elmondtam a férjemnek hogy válni akarok. Megmondtam hogy mennyire fáj az amit tett velem (nem csak a megcsalas, játék gépek, rengeteg tartozást csinált emiatt).

Most éppen zajlik a válás.

Az a bizonyos pasi már 4 hónapja kitart mellettem és vár rám. Nyilván nem tud erről senki, mégis annyi szeretetet kapok tőle, hogy a férjemtol 7 év alatt nem kaptam annyit.

Igazán boldog vagyok, viszont próbálom az eszem is használni.

Tudom hogy ez a férfi meg/-megfog becsülni, tudom hogy boldog életem lenne mellette nekem is és a kislányomnak is.

A problémám az hogy most a férjem sír nekem folyamatosan hogy nem tud élni nélkülem, nincs értelme az életének. Sajnálom csorit, mert a szülei lesza*jak, de sajnalatbol nem leszek senkivel. Ez a kicsinek sem lenne jó.

Én vagyok szerintetek mindenert a hibás? Tudom hogy hibáztam amikor osszejottem ezzel a férfivel, viszont nem tudom bánni mert nőnek és fontosnak érzem magam mellette.

2020. márc. 8. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Ez rossz kategóriában van!

Mind a ketten hibásak vagytok!

2020. márc. 8. 23:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogyan kell kategóriát váltanom?
2020. márc. 8. 23:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz kategóriát váltani.

Egyébként meg miért te lennél a hibás? Te kúrtál félre talán 21 partnerrel?

Mindig akkor kezdi el az ember megbecsülni azt, amije volt, amikor már nicsen.

Ő is így járt, neked ne legyen bűntudatod. Minden az ő hibája...

F

2020. márc. 8. 23:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elhanyagolt nőnél nincs rosszabb. Nem te vagy a hibás,vagyis talán van benne sarad hogy ez így alakult,hiszen te vállaltad a kapcsolatot a férjeddel noha tudtad hogy csak szexre hajt,és a gyereket is ő akarta jobban. Egyenes következménye lett az hogy találtál egy figyelmesebb fickót,aki nemcsak érzelmileg,de karrier szempontjából is lényeges az életedben. Jogod van boldognak lenni,és ha ez a másik mellett valósul meg,hát legyél vele. De soha ne egy férfi jóindulatán ,hozzád fűződő érzelmi kapcsolatán múljon a boldogságod,a megélhetésed,az életetek.
2020. márc. 8. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Mert érzed, hogy te sem vagy szent. Kiválasztottál valami helyi macsót, aki természetesen csak szexre használt. Aztán, amikor kiteregette a dolgokat, nem váltál, merhát' anyagilag azért nyújtott valamit. Most meg, találtál egy palimadarat, akit valószínűleg nem szeretsz, csak menekülsz hozzá, mert most már benne látod a kényelmet.
2020. márc. 9. 00:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy hibás. Ink menekülj a férjedtől...
2020. márc. 9. 00:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Mégis miért lennél te mindenért a hibás?!! Borzalmas ezt végig olvasni, és hogy utána ez a végkövetkeztetésed!

A következő pasinál ne engedd meg ugyan ezt. Ha érzed a jeleket, ha érzed, hogy nem jó neked, akkor jelezd a másiknak, beszéljetek, beszéljetek, és ha nem javul, keress jobbat...

2020. márc. 9. 00:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy hibás, válj el az ilyentől, megérdemli. F
2020. márc. 9. 00:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne legyen bűntudatod! Lépj le
2020. márc. 9. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapvető pszichológiai terror zajlik ellened épp. Most pont ő állít be téged vétkesnek miközben ő az aki megnehezítette az életed. (lásd: kamerák, elszámoltatás) Az az érzelmi zsarolás ami most megy részéről nem más mint pánik.

Csináld végig mert fiatal vagy még és életed is csak pont ez az egy van. A gyerekednek se mindegy, hogy egy nyugodt anyja van-e vagy egy ideges szorongó.

2020. márc. 9. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!