Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy múlhatna el a bűntudatom?
Lefeküdtem egy pasival, kétszer találkoztunk, főként a szex miatt, de amúgy olyan volt mint egy randi. Jól éreztük magunkat, de mivel messue lakunk egymástól, ezt semmiképp sincs értelme folytatni meg egyébként nem feltétlen illünk össze. A lényeg, hogy nekem azóta nagyon bűntudatom van, és tükörbe is alig tudok nézni, mert ilyet tettem. Előtte egy 4 éves párkapcsolatom volt, ő volt az első és eddig az utolsó.
Nagyon bánt ez az egész, hogy léphetnék túl rajta? Ha kitudódna mindenki egy r.bancnak gondolna és sosem lenne normális párkapcsolatom...
Nálad komolyabban is űzik a r**anckodást ez amit felvázoltál ez "semmi"
Ennyi legyen a legnagyobb bűnöd ...
!!!H!!!I!!!S!!!Z!!!T!!!I!!!K!!!A!!!M!!!U!!!
Ki rágodik azon hogy kétszer lefeküdt valakivel akivel jól érezte magát? A mai tinilányok több mint a fele ribizli!
Ki vagy te , a brit trónörökös, hogy baj lesz abból hogy kitudódik? Amúgy honnan tudodna ki? Hányan voltak ott amikor megtörtént????
Miért lenne bűntudatod. Nem kéne. Mondjuk a nagy távolság miatti problémára előbb is gondolhattál volna. a r.bi kategória másnál kezdődik. pl.: Huszonéves korban egyszámjegyűnél több partner.
Amúgy mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!