Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lépjek túl azon hogy én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl azon hogy én nem tudok kialakítani semmit sem a lányoknál?

Figyelt kérdés

Sem párkapcsolatot, sem szexkapcsolatot, de inkább az előbbire vágynék jobban. Nagyon hiányzik az intimitás. Meg persze a szeretet. Rossz érzés az hogy nem volt még barátnőm, pedig már 23 vagyok.

Borzalmasan bele gondolni abba hogy pl egy 5 évvel fiatalabb fiú mennyi mindent megélt a lányokkal kapcsolatban.

Meg valószínűleg én sosem leszek apuka :(

2019. jún. 6. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz
2019. jún. 6. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi ennek az oka?
2019. jún. 6. 22:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Az az oka hogy nem találkozom olyan lányokkal akik tetszenének, mert bulizni meg ilyen helyekre nem járok. És eléggé zárkózott vagyok. Neten próbálkozom.
2019. jún. 6. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem neten elég kevés az esélyed.

Mik az elvárásaid?

2019. jún. 6. 22:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Annyi hogy kedves legyen, ne játsza meg magát, és később akarjon családot.

És ne legyen elhízott, és éljen egészségesen.

Én is egészségesen élek és sportos alkatom van így szerintem nem egy nagy elváras ez.

2019. jún. 6. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a nagy ő nem fog becsongetni hozzad és a farkadba ülni:D szépen mozdulj ki és ismerkedj...18L
2019. jún. 6. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs meg az apai mintakép. A férfi szerepben apukádtól mit láttál? Mit mondott apukád a lányokról, szexről? Fogadjunk nincs lánytestvéred.
2019. jún. 6. 23:26
 8/10 anonim ***** válasza:

En is ugyan ebben a cipoben jarok.

Evkor is stimmel.

Nekem se volt meg sose baratnom. Nem volt reszem csokban sem. Az altalanos iskola ota lenyegeben nincs is szemelyesen lany ismerosom.

Bar en ronda vagyok, meg penzem sincs sok. En mar feladtam ezt az egeszet.

Sok oka lehet amugy.

Ugy vettem eszre, hogy inkabb azoknak van sikere, akik lekezelik oket, semmibe veszik, csak szexre hasznaljak oket.

Buknak a bu**s fiukra meg hasonlok.

2019. jún. 7. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj táncolni, kizomba népszerű most fiataloknál.
2019. jún. 7. 05:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Semmit nem mondott a lányokról és a szexről.

Van lány testvérem.

Az a bajom azért nem megy a barátnő szerzés mert egyrészt nincs hol megismernem. A másik meg hogy eléggé zárkózott vagyok így az ismerkedés senkivel sem megy. Viszi ha már megismerek valakit akkor nincs gond, akkor beszédes is tudok lenni, és vicces, csak nekem ahhoz idő kell. A lányoknál meg már az elején is beszédesnek kéne lennem, de nekem nem megy ez.

2019. jún. 7. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!