Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Titeket ez zavar,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket ez zavar, vagy izgatónak találjátok? 22L

Figyelt kérdés
Ha egy lánynak van barátja, és ti összejártok szexelni akk nem zavar titeket h más már előttetek volt a lányban, vagy h mielőtt elment a lány hozzátok, előtte a barátját puszilgatta?
2020. márc. 5. 00:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Ha csak szexpartnerem lenne és van mellettem egy barátja?

Azért kissé zavarna!!

Ugyanis minek mellettem neki még egy pasi akivel nem is dug? Vagy minek kellek én neki??

2020. márc. 5. 05:50
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Amikor egy pasi olyan nőre mozdul rá akinek van pasija, annál már csak egy gusztustalanebb van, ha a nő úgy jár félre dugni hogy van barátja...

Az ilyen nőket nem tartom túl sokra.

Számomra annyi értéket képviselnek, mint az a zsebkendő amibe kamaszként önkielégítés után beletöröltem a p**csöm

2020. márc. 5. 05:52
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Most az en szambol rosszul hangzik, de fiatalon baratot megcsalni nem ugyanaz, mint nagyon hosszu hazassag, zero szex es valas elkerulese miatt a szeretett ferjemet.
2020. márc. 5. 06:12
 14/21 Lacc80 ***** válasza:
100%
Magyarul szerető. Volt már rá példa.
2020. márc. 5. 07:03
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy csaj félrejár a pasija mellett akkor jó eséllyel ott nem kapja meg amire vágyik. Ergo jó eséllyel nem volt előtte a lányban egy jó ideje, és ezért jön hozzám. De ettől független a kérdésre válaszolva egyáltalán nem izgat, és nem is zavar hiszen ha zavarna nem kezdene az ember olyannal akinek van valakije. 30/F
2020. márc. 5. 07:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem kifejezetten izgat, ha a csaj előttem volt mással. Minnél kisebb az időkülönbség, annál jobban. Nem tudom, lehet rosszul vagyok összerakva :D

27F

2020. márc. 5. 07:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen. Ujjazásnál észre vettem, ránéztem a csajra és nem szóltunk egy szót se , csak felállt és elment.

De forditva is volt, jól leszopott a csaj és elváltunk mert dolgom volt. Aztán nem kellett csinálnom semmit és gondoltam akkor megyek megint a csajhoz. 15 perc.

Hát már akkor sétált a barátjával és csókolózott nagyban.

2020. márc. 5. 07:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna simán rátöltenék !!
2020. márc. 5. 08:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez felettébb izgató :) Nincs is jobb egy bűnös szexnél legyünk őszinték :D Nekem egyszerűen ezért bejön a szeretői szerep, ennyi.

27 F

2020. márc. 5. 09:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar. "Az foglalt akin fekszenek" Régi de igaz mondàs....

30f

2020. márc. 5. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!