Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket ez zavar, vagy izgatónak találjátok? 22L
Ha csak szexpartnerem lenne és van mellettem egy barátja?
Azért kissé zavarna!!
Ugyanis minek mellettem neki még egy pasi akivel nem is dug? Vagy minek kellek én neki??
Amikor egy pasi olyan nőre mozdul rá akinek van pasija, annál már csak egy gusztustalanebb van, ha a nő úgy jár félre dugni hogy van barátja...
Az ilyen nőket nem tartom túl sokra.
Számomra annyi értéket képviselnek, mint az a zsebkendő amibe kamaszként önkielégítés után beletöröltem a p**csöm
Engem kifejezetten izgat, ha a csaj előttem volt mással. Minnél kisebb az időkülönbség, annál jobban. Nem tudom, lehet rosszul vagyok összerakva :D
27F
Nekem volt ilyen. Ujjazásnál észre vettem, ránéztem a csajra és nem szóltunk egy szót se , csak felállt és elment.
De forditva is volt, jól leszopott a csaj és elváltunk mert dolgom volt. Aztán nem kellett csinálnom semmit és gondoltam akkor megyek megint a csajhoz. 15 perc.
Hát már akkor sétált a barátjával és csókolózott nagyban.
Számomra ez felettébb izgató :) Nincs is jobb egy bűnös szexnél legyünk őszinték :D Nekem egyszerűen ezért bejön a szeretői szerep, ennyi.
27 F
Engem nem zavar. "Az foglalt akin fekszenek" Régi de igaz mondàs....
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!