Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket ez zavar, vagy izgatónak találjátok? 22L
Figyelt kérdés
Ha egy lánynak van barátja, és ti összejártok szexelni akk nem zavar titeket h más már előttetek volt a lányban, vagy h mielőtt elment a lány hozzátok, előtte a barátját puszilgatta?2020. márc. 5. 00:04
2/21 October15 válasza:
Alapvetően nem járnék össze szexelni olyannal akinek van pasija. :D
De ha mégis akkor miért zavarna? Mármint épp velem csalnak valakit és nem engem.
4/21 anonim válasza:
Őszintén saját bőrömön tapasztaltam kib*szott sz*r ha hátad mögött összejár a csaj mással, de ha konkrétan az hogy valaki mással volt a csaj zavarna-e akkor nem, de nem is izgatna.
5/21 anonim válasza:
Ebben szerinted mégis mi a franc lenne izgató?
6/21 A kérdező kommentje:
Hallottam már olyat, h a pasit ez izgatja, ha egy lánynak van barátja.
2020. márc. 5. 00:24
7/21 Gymnospermatophyta válasza:
Nem lennék olyannal, akinek barátja van.
8/21 anonim válasza:
Most hogy nincs nőm,bárkinek betenném,nem érdekelne hogy van fiúja.
9/21 anonim válasza:
nem izgat, de nem is zavar. Ha nincs csajom akkor miért is ne dugnálak ha te is akarod
10/21 anonim válasza:
Ugyan olyan, mint ha nem lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!