Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagáltok arra, ha a barátotok fingik vagy böfög? Zavar, vagy inkább viccesnek találjátok?
Akkor részletesebben (1. vagyok). Ha néha előfordul, nem ok a szakításra, de azért ha együtt vagyunk egész este, inkább kint intézze el a dolgot.
Nem kell szégyellnie előttem, nem vagyunk idegenek, de ha teljesen elengedi magát, az tényleg rém visszataszító.
Ezt a másik két válaszadó miatt írom.
Nekem annyiból belefér, hogy a másik is ember, nem kell alakoskodnia, CSAK odafigyelnie, hogy ne ezt hallgassam mondjuk egész este tőle.
Ilyesmire gondoltam én is egyébként. Ha pl. egész éjszaka egy ágyban alszatok, vagy már együtt éltek, nehézkes lenne kerülni a dolgot.
Viszont részben önmagunkkal szembeni igényesség is, hogy pl. nem csináljuk folyton.
Csak mert én ha kettesben vagyok a barátnőmmel akkor nem fogom vissza magam ha böfögésről van szó...és ő mindig jókat nevet ezen. :D
Fingani nem fingok előtte, szerintem az nagyon gáz. Mármint etikailag :D
Ő egyiket sem csinálja előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!