Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagáltok arra, ha a barátotok fingik vagy böfög? Zavar, vagy inkább viccesnek találjátok?
Mi a párommal nem szégyenlősködünk ilyen téren egymás előtt. Nem zavar akkor, ha itthon a négy fal között vagyunk. Akkor dobom el az agyamat, amikor 10 percenként elkell magát eresztenie, de úgy, hogy menekülnék legszívesebben a szobámból. Úgy a második ilyen után közölni szoktam vele, hogy húzzon wc-re, vagy legalább ne az orrom alá. Amúgy ha nem gázosít el mindent akkor kevésbé zavar.
Böfögéssel... zavar ha 2 percenként böfög hatalmasakat, vagy ha érezhetően erőltetett az a böfögés. Ilyenkor is rá szoktam szólni, de egyébként bizonyos szituációkat leszámítva egyáltalán nem zavar.
Barátom legtöbbször szélgép, így nem várom el, hogy 5-10 percenként elmenjen egy félre eső sarokba dörrenteni. Az a szituáció sem kellemetlenebb, mint hogy velem egy légtérben ereszti el.
Szerintem a puki és böfi is annyira az élet része, mint pl evés, pisilés. Tehát nem várom el, hogy szélgörcsöt csináljon magának csak azért mert nem meri elengedni. Persze ezt elsődlegesen úgy kell(ene) elengedni, hogy ne legyen feltűnő. Na de egy elengedett halk szagosmügét nem lehet nem észrevenni(és nem tudhatjuk előre mit engedünk szabadjára).
Amiért haragszom ha az ágyban dörrent és büszkeségtől telve meg is lebbenti a takarót illatmintát adva nekem. (Vicces gyerek. . . )
A nem pukizunk a másik előtt elv pedig mindenkinél meg fog bukni együttlakás, gyereknevelés. . . miatt. Úgyhogy pukira fel!
Köszi a válaszokat! :D
Utcsó kommentelő! Jót nevettem :D
Nekem párom mindkettőt csinálja előttem, én meg csak max böfögök előtte.
Vagy nem hangosan fingok :D
Persze vicces, de ez egy rohadtul természetes emberi dolog, a szervezet és egészség része..
Szituációfüggő.
Volt egy nagyon konszolidált, kicsit sznob (de nem rossz értelemben) pasim egyszer. Az a tipikus elegáns, decens pasas. Egyszer olyan hangos-öblöset röfögött, hogy falhoz csapódtam a nevetéstől. Ez egyszeri alkalom volt, és teljesen szokatlan tőle, azért reagáltam így.
Az előtte való pasim akkora büdös bunkó volt, hogy direkt az orrom alá fingott, jó hangosakat és büdöseket, és hangosan nevetett rajta. Én viszont már nem. Egyszer a 4-6-os villamoson is beszellentett, azt hittem, valaki feltört egy záptojást! Ő meg elégedetten vigyorgott.
Szóval ha egyszer-egyszer véletlenül előfordul, az belefér, még vicces is lehet, de rendszert csinálni belőle undorító, ráadásul szexuálisan előbb-utóbb taszító lesz a másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!