Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek hogy a barátnőtök analba dugjon?
Nagyon rá van izgulva erre hogy milyen lehet felcsatolható műpéniszel dugni és szeretné kipróbálni én nagyon félek ettől de megbántani se szeretném mert ő is engedte nekem, ti engednétek?
28F
Ez nem sértő!
Ha neked nincsenek ratyi hajlamaid, akkor ne akarjon már megba.szni téged!
Azért mert te csináltad neki, attól ő nem lett sértve az identitásában, de te viszont qurvára sértve lennél benne!
Ezt meg kell értenie neki is.
Ne engedd szerintem!
33/F
Hetero domináns férfiként én nem engedném magamnak, de ez a privát véleményem, saját preferenciám.
A kérdés inkább az, hogy te vágysz-e rá. Ha igen, akkor csináljátok, ha nem akkor meg ne engedd. A szex amúgy sem arról szól hogy mit "engedünk" vagy sem, hanem arról, hogy a partnereddel megvalósítjátok azokat a vágyakat amiket mindketten szeretnétek. Rátok tartozik, mások véleménye másodlagos.
"Azért mert te csináltad neki, attól ő nem lett sértve az identitásában"
Ebben miért vagy olyan biztos amúgy?
Azért vagyok benne biztos, mert feltételezem nem erőszakolt seggbe a saját barátnőjét, illetve ha egy nő analisan van dugva, attól ő még nem lesz akarata ellenére leszbikus, dolognak kitéve ezért!
Viszont ha egy hetero férfi feltérdel, hogy egy műkolbásszal szét legyen reszelve az már igencsak hajazik a langyos férfiakra.
Tehát sértve van az identitása!
Hetero férfi nem, ba.szatja magát seggbe.
Nem túl férfias felállás.
Persze ha a kérdező hajlik felé, és ez 1 kölcsönös megegyezés volt köztük, akkor az más kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!