Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti engednétek, hogy a barátnőtök kikötözzön titeket?
igen, engedném :D
én most kértem meg a páromat, hogy legyen ilyen, mikor találkozunk :D
23f
Én lány vagyok. A párom nem nagyon örülne ennek az ötletnek, de ha ez lenne a szívem vágya, akkor valószínű a kedvemért belemenne.
Ha nem mered konkrétan megkérdezni, akkor elóször csak viccesen vesd fel a témát, és majd kiderül a reakcióján, hogy mennyire van benne ilyesmiben.
A barátom szeretné, hogy kikötözzem, és amint lesz rá alkalmam, meg is teszem. :3
Én is imádom, ha kiszolgáltatott helyzetben vagyok neki, néha ő is erre vágyik.
Szerintem csak simán, játékosan kérdezd meg, hogy mit szólna ha kikötöznéd.
" A barátom szeretné, hogy kikötözzem, és amint lesz rá alkalmam, meg is teszem. :3 "
Az ilyenek minek pasiznak? Szeretné, te meg váratod. Mert?
Meg milyen alkalomról beszélsz? Még aznap ahogy megtudtad meg kellett volna tenni. Nyilván még kicsi vagy...
Őszinteségnek alapvetőnek kéne lennie.
Ha szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy ☺
Bocsi, de ennek a kérdésnek mi köze a társkeresési problémákhoz? Ez tipikusan a reménytelen, szűz, guggoló mellszobrok törzshelye.
A kérdésed inkább a Szexualitás témakörbe illene.
Na, de konkrétan válaszolva, egyébként akármilyen átlagos csaj kikötözhetne (ha lenne), örülnék neki, ha van egy minimális szexuális kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!