Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a barátommal?
Figyelt kérdés
Eddig minden oké volt, mostanàban ha 3 napokat vagyunk együtt 1x van szex, én többször akarom aztmondja sok vagyok neki, meg kérdezgeti hogy bevettem e a fogamzásgátlót amivel eddig nem foglalkozott...mondja h jól nézek ki keg szerinte nem változott az “étvágya” másfél év alatt dehát nemtudom... 1x belémélvezett és 2 napig semmi.. Őt hiába kérdezem aztmondja nincs semmi baj.
19/L 24/F
2020. márc. 2. 21:12
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy pánikol, hogy felcsinalt. Vagy csak siman gondjai vannak es ha szar a kedve annyira ehhez sincs. De akar annyi is lehet hogy csak faradt es nem akar "melozni"
2/9 anonim válasza:
Nem veled van baja szerintem sem, adj neki időt
3/9 anonim válasza:
Nem fog tetszeni amit mondok: mert nem kíván, csak még nem vallja be, nem mondja meg. Ez lehet azért mert fáradt, stresszes időszaka van, de lehet azért is mert egyszerűen kihűlt a kapcsolatotok. Az, ha valaki fogamzásgátlót kérdezi azt jelzi parázik - eddig nem "pánikolt" rá? Gyanús ha most hirtelen elkezdte aggasztani teherbe akarsz-e esni. Ezt akkor szokták csinálni, amikor már nem a kapcsolat jövőhét, hanem a végét nézi valaki.
4/9 anonim válasza:
napi gondok,ellaposodott érzelmek,félelem az estleges baleset miatt,vagy már nem kíván úgy mint az elején,ezek mind szerepet játszhatnak.
5/9 anonim válasza:
Lehet félrekúr mert már nem jössz be neki.
6/9 anonim válasza:
Túl drámázod az egészet ez a baj veletek. Hagyd már lélegezni is.
7/9 anonim válasza:
Mit kattogsz ezen?
Neki elég ha 2-3 naponta szexeltek. Biztos több gondja is van ami miatt kicsit stresszel, erre te még nyaggatod h nyafogsz neki.
8/9 anonim válasza:
Vagy elmúlt az újdonság varázsa, kicsit leültek a dolgok, és most már 3 naponta 1 alkalomnál többre nincs motivációja.
9/9 anonim válasza:
Nincs a Földön, aki határozottan ki merné jelenteni, hogy mi az oka.
Legcélravezetőbb megoldás, ha megbeszélitek és tiszta vizet öntötök a pohárba: fej vagy írás? Aztán eldől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!