Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem igazán tökéletes az együttlétünk sajnos. (én meglehetősen kezdő vagyok, a barátom már elég tapasztalt ezen a téren) sokszor mondja hogy beszéljek hozza szex közben. Nem tudom ilyenkor mit is kene mondanom, amitől úgy igazán beindul?
...
Ez leginkább rád és a párodra tartozik. De ha innen akarsz tippeket akkor mondd neki hogy:
"Te Gyakori toplista első helyezettje!"
"Te büdös lábfétises r_banc!"
Nyald ki a p.nám, szeretem a fa.szod,élvezz a számba, nedves vagyok, be akarom kapni, stb...
Ha erre vágyik, kb ilyesmi
F
#1, elsőkézből mondom, a toplistára kevés embernek van merevedése XDDDDD
Nem lehet, hogy csak ilyen egyszerű mondatokra gondolt, mint...
Basszá,
Mélyebbre,
mééééég, nyald a csiklóm, te férfiááááálllatt...
És így tovább.
Én azért jóval szofisztikáltabb vagyok mint amiket itt olvasni... :D
Én olyanokat szoktam mondani hogy "imádom ha bennem vagy" és társai.
Biztos,hogy izgató dolgokra gondol nem csak valami visszajelzést akar?
Nagyon idegesítő ha a másik kuka, van aki egy mélyebb levegőt sem képes venni és frusztráló ha nem tudod eldönteni élvezi-e egyáltalán amit csinálsz. Volt ilyen pasim, nagyon zavart.
Ha élvezel valamit mondd neki, ha szeretnél valamit mondd neki, ha nem tetszik valami azt is mondd neki. Te is jobban fogod élvezni az együttlétet, ha aktívabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!