Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! Mit csináljak hogy a párom nagyon beinduljon? (nyilvános helyen)
Alapbol ilyennek kéne lenni sok ferfinak. Vagy a fantaziajanak vagy odaig kene3lennie erted h már nem birja ki hazaig.
Masz ra te parszor,de en inkabb keresgelnek tovább. Kutyabol nem lesz szalonna. Egyszer nekem is volt egy ilyen tàpos csirke! Honapokig huzta a szexet,aztán en meguntam.
Ülj az ölébe egy padon szemből egy hosszabb kabátban, csókold meg, vagy told a melleid az arcába. Húzd le a sliccét és tedd a farkára a kezedet. Vagy szoritsd meg a tövénél óvatosan. Ha kellesz neki, azonnal belekeményedik a kezedbe és lassan finoman élveztesd el :-)
A kabátod úgyis eltakar mindent, senki nem lát meg semmit.
Engem egy nagyon nagy nyári záporesőben elázás közben csinálta ezt velem régen egy lány, azzal a különbséggel, hogy nyári ruha takart el minket, és ő simán lepisilte a farkam, de nem gyengén :-) Azóta vagyok pisiimádó :-)
#6-os
Hogy te milyen hülye vagy :-) már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!