Lehetséges az hogy ettől is pattanásos vagyok?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy az is pattanást okoz ha nyilvános wcben vagyok és nem érek az arcomhoz semmivel de a levegőben lévő baktériumok rátelepednek?2019. máj. 28. 15:18
1/2 anonim válasza:
Egy minimàlisan közre jàtszhat, de szerintem alapvetően nem okoz egy nyilvànos WC pattanást.
Sok màs is közre jàtszhat.
Helytelen étkezés,zsíros ételek fogyasztàsa, kevés folyadék bevitel, helytelen életmód, hormonzavar, gyulladás a szervezetben(pl:rossz fog),rossz arcápolási rutin,munkahelyi àrtalom(pl:akik konyhàn dolgoznak egész nap a forró gőzben).
Ezek azok a tényezők és más , amik aknét/pattanàst okoznak.
2/2 anonim válasza:
ennyi erővel utcára se menj inkább:D nem fogsz pattanásos lenni attol hogy 2 percig használsz egy nyilvános wct
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!