100% Akril anyagú a sapkám. Létezik, hogy ettől vagyok pattanásos?
Figyelt kérdés
Sok kencét kipróbáltam, semmit nem hat, bár már csak a homlokom az... A műszálra allergiás vagyok, egyszer volt olyan póló rajtam és nagyon vakaróztam... Létezne, hogy ettől van pattanásom? Azonnal kidobom ha tényleg emiatt van.. Kínából származó Nike amúgy, szeretem mert jól néz ki, de ennyit nem ér.2015. jan. 15. 14:54
1/3 anonim válasza:
Lehet az anyaga irritál vagy a feldolgozáskor használt festékek esetleg a színfesték amivel festették. Mosd ki ha nem javul cseréld le másra.
2/3 KZ67 válasza:
Az akril/akryl/poliakril az műanyag szál, kőolaj melléktermékéből (petróleum) állítják elő. gyengébb, mint a poliészter/nejlon, de a fogásra puha és meleg hatása van, ezért alkalmazzák a sapkáknál. Nem lebecsülendő a jó UV álló képessége (külső ruházatnál ez fontos). Ha műszál allergiás vagy, akkor megvan a bibi!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor hanyagolom és elválik tényleg ez volt-e a bibi. :)
2015. jan. 16. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!