Száraz vízhiányos pattanásos homlokra mit ajánlotok?
Voltam arckezelésen is párszor, ő mondta, hogy ilyen kategóriába tartozik az arcom, illetve hogy igyak több vizet, de hát így is sokat iszok szerintem, illetve mondta hogy semmi olyan kencét ne használjak ami alkoholt tartalmaz mert szárít, de egyébként arckezelés után nagyon szép az arcom nagyjából 2-3 hétig, aztán kezdődik előröl, csak a homlokomon van, az arcom tiszta... kicsi pattanások. Bőrgyógyászra nincs pénzem sajnos, bár lehet azt kellene. Szerintetek tehetek valamit érte? Az egész napomat kikészíti, nagyon érzékeny vagyok az ilyen dolgokra, akár herpesz akár patti. 18 vagyok szóval ezt már kikellett volna nőnöm elvileg, de én egész életembe ezt nem akarom... Sörtablettát kezdtem el szedni, hátha.. illetve c vitamint is szedek. Mit csináljak?
Köszönöm előre is.
Egészséges étkezés általában megoldja a kis pattanásokat. Lehet hogy valamilyen kajára vagy érzékeny, tej, cukor, akármi.
Száraz bőrre pedig hidratálót használj, pl Eveline bioargán kecsketejes jó pattanásos bőrre is.
Köszönöm válaszod.
Kozmetikus is ezt mondta, hogy lehetséges valami kaja miatt, de nem bírok rájönni, hogy mire. Tejes dolgokat alig iszok/eszek, zsíros dolgokat hát nemtudom ... sültkrumpli meg ilyeneket szoktam, de akkor zíros lenne az arcom inkább, mintsem full száraz, nem? Bár nem értek hozzá, de legkedvesebb ételem heti 1x kb.
Hogyan tudnék rájönni, hogy mire lehet? :/ Most ha kipróbálom, hogy írom mit eszek, akkor is lehet hogy 4 nap múlva jön ki az akkori kajára, nem?
ubi. Törölt át egy szelettel az arcod reggel és esete és ne mosd le.
A vízhiányt is megoldja és a pattikat is szárítja.
Oké, köszi.
Ennyi? Több segítséget, tippet vártam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!