Pattanásos bőrre tudtok ajánlani valamit?
Valami olyat keress, ami nincs tele illatanyagokkal, színezékkel, nem szárítja szét a bőrt, stb. Meg leginkább a kiváltó okot kéne megtalálni - persze a kamaszkor nem igazán kezelhető, de lehet más is, ami viszont kiiktatható.
Pontos terméket nem tudok ajánlani, mert a bőrtípusodat nem írtad. Oké, hogy pattanásos, de azon túl? Zsíros, száraz, kombinált, vízhiányos...? A direkt pattanásos bőrre való termékeket csak akkor használd, ha nagyon zsíros bőröd van, mert ezek baromira szárítanak, ami könnyen csak tovább ronthatja a helyzetet. Esetleg a fekete szappant próbáld ki, ha még nem használtad, de keress mellé mindenképp valami jó hidratáló krémet is.
O igen, elég sok mindent elfelejtettem, de itt leírom.
A bőrtípusom zsíros, 14 éves vagyok, tudom a kamaszkor eléggé befolyásolja ezt a dolgot, de kicsit szeretném csökkenteni.
De köszönöm az eddigi válaszokat!️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!