Csak nekem van az a berögződött képem a női modellekröl, hogy összefekszenek minden pénzes emberrel, hogy beinduljon a karierjük v csak lökjön rajta?
Csak neked van!
Egyaltalan nem fekszenek ossze senkivel:)
Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy csak ugy lehet sikeres egy nő ahogy megfogalmaztad.
Nekem csak a modell szakmárol ugrik be ez a kép. Gyönyörű lányokrol van szó, akiknek sexynek kellenek, hogy legyenek (amikor ilyen jellegü a fotótás témája...90%) és ne mondja nekem senki, azt, hogy amikor egy fotózást csinálnak akkor a fotós vagy az ott lévő férfiak néha nem kalandoznak el...
De a kérdésemet is azért tettem fel, mert kiváncsi voltam a többi ember véleményére.
Te komolyan nem érted?!
Nyilván nem arra gondoltam, hogy helyben leteperi...
Meg az egy dolog, hogy valaki megkivánj a fotózáson.
Az én kérdésem a nő szemszögéböl irányult. Tegyük fel van egy igéretes modell, és elkezd közeledni valami nagyfa*hoz a fotózáson. Melyik férfi lökné el magátol a gyönyörű közeledő nőt?
A modelleket, szépségkirálynőket, valahogy nem tudom komolyan venni. Mindenki epekedik utánuk, odavannak értük, amit ők ki is használnak. Nyilvánvaló hgoy köztük is van egy olyan réteg amelyik összefekszik bárkivel aki az ő karrierjét képes előbbre vinni. De olyan is van aki szerény, visszahúzódó és normális. De ők mind a testükből élnek, magyarul mutogatós nénik. Igen, ez az igazság. Szóval már ott elbukott az erkölcs hogy bikiniben, vagy pucéran mutogatják magukat és etetik a jónépet.
Van is egy ilyen ismerősöm. Valami tápszerreklámmodell lett, asszem fehérjeporos céghez ment. Lefogyott a csaj 38 kilóra, szétszoláriumoztatta magát, majd versenyeken vett részt. Alacsony a termete, ezzel nincs is baj, de olyan szinten ronda hogy rossz ránézni. PEdig mielőtt elkezdte felépíteni a testét (bár én ezt inkább leépítésnek nevezném) szép kiscsaj volt.
Azt még hozzátenném hgoy az esetek 90%ában a népszerűséghez hozzátartozik a nagyképűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!