Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már ennyire igénytelenek a cigány nők, hogy mindenkivel összefekszenek, akkor egy olyan férfinak van náluk esélye, aki szegény? (videó)
22 éves vagyok és nincs senkim. Nincsenek szüleim, testvéreim és rokonaim, ráadásul olyan csóró vagyok, hogy amit egy átlag nő elvár a párjától, én azt nem tudom megadni. Sok barátnőm volt már, de mihánt megtudták rólam, hogy csóró vagyok, leléptek. Eleinte jó mindenkivel, aztán amikor meglátják a házam, amin még a tető is lyukas, na meg a kocsimat, ami egy 100 éves Opel és mindenhol rohad, meg állandóan megáll valahol az út szélén, nem tudnak szóhoz jutni, aztán egy hét múlva jön a szakítás, mert ők nem ilyen életre vágynak. Van munkám, de nagyon kevés a keresetem, a szüleim meg az összes adóságukat rámhagyták, amikor meghaltak.
Mivel rengeteg szép cigány lány van, akik normálisan öltöznek, gondoltam inkább náluk próbálok szerencsét. Például ez a Gizi nevezetű lány sem mondható csúnyának a videóban, mégis lefeküd ezzel az ősemberrel. Lehet, hogy egy igénytelen kultúra, de ha más nőknek nem kellek így, akkor jobb mint a semmi, mert egyedül nem tudok élni.
https://www.youtube.com/watch?v=gSjsuw4Taig
Hát szerintem ne a cigányoknál próbálkozz...Tehát oké lehet, hogy feltudod szedni, veled marad aztán meg meglop és lelép egy másik cigánnyal...Hadd maradjanak meg egymásnak.
Próbálkozz a szegényebb lányoknál.
1.jó lenne ha nem cigán,ozna senki.
2.Ha nics nőd magadba kell keresni a hibát.Itt rinyálsz hogy csoró vagy,nics szüleid .Nekkem sics szülök több mint
10milios tarzozásom van de melozok válalkozok és minden jol alakul csak tenni kell érte.
Mi az, hogy ne cigányozzunk ? ha egyszer azok -.-'
"Emiatt utálom a nőket!!' - te is szép vagy mondhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!