Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már ennyire igénytelenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már ennyire igénytelenek a cigány nők, hogy mindenkivel összefekszenek, akkor egy olyan férfinak van náluk esélye, aki szegény? (videó)

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és nincs senkim. Nincsenek szüleim, testvéreim és rokonaim, ráadásul olyan csóró vagyok, hogy amit egy átlag nő elvár a párjától, én azt nem tudom megadni. Sok barátnőm volt már, de mihánt megtudták rólam, hogy csóró vagyok, leléptek. Eleinte jó mindenkivel, aztán amikor meglátják a házam, amin még a tető is lyukas, na meg a kocsimat, ami egy 100 éves Opel és mindenhol rohad, meg állandóan megáll valahol az út szélén, nem tudnak szóhoz jutni, aztán egy hét múlva jön a szakítás, mert ők nem ilyen életre vágynak. Van munkám, de nagyon kevés a keresetem, a szüleim meg az összes adóságukat rámhagyták, amikor meghaltak.

Mivel rengeteg szép cigány lány van, akik normálisan öltöznek, gondoltam inkább náluk próbálok szerencsét. Például ez a Gizi nevezetű lány sem mondható csúnyának a videóban, mégis lefeküd ezzel az ősemberrel. Lehet, hogy egy igénytelen kultúra, de ha más nőknek nem kellek így, akkor jobb mint a semmi, mert egyedül nem tudok élni.

https://www.youtube.com/watch?v=gSjsuw4Taig

2013. júl. 1. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Mert fogalmad sincs semiről te paraszt ha te cigányozol én parasztozom,

Gyere el bármikor hozzám nem kell bejelentkezni olyan tisztaság van hogy a wc zabálhac.

Ja és melozok már több mint 15 éve ugyhogy ne itélkez.

Többes szánba.

2013. júl. 1. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak se volt túl sok pénze mikor megismertem, az én pénzemből fizettük ki a költözését is, mikor beköltözött hozzám. Ha olyan lányoknál próbálkozol, akiket a pénzed érdekel, akkor ne csodálkozz, hogy otthagynak. De nem csak ilyen nőkből áll a világ. Sőt, a barátom 30 éves lesz, nem hogy kocsija nincs, még jogosítványa sem, mégis vele vagyok. Ne így állj hozzá, ne könyveld el az összes nőt görénynek és magadat se úgy add el, hogy egy csóró, de jóképű alak vagy, akinek olyan alacsony az igénye, hogy már bárkire ráfanyalodna. Ez sokkal ellenszenvesebb benned, mint az, hogy 100 éves opeled van. Nekem még az sincs.
2013. júl. 4. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek mondanám, hogy én paraszt, te meg gondolom cigány vagy, de a helyesírás rád is vonatkozik te topahuszár!!!
2013. júl. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!