Muszály lenövesszem a hajam hogy beinduljon jobban a növekedés?
Figyelt kérdés
Eddig (10) èvig festett szőke hajam volt de kb már fèl ève növesztem le de igazábol szeretnèm egy jo kis világosbarnára befesteni.viszont az állandó hidrogènezèstől lelassult a hajam növekedèse.ha most sötètebb szint ráfestek es nem szökittetem + megfelelően ápolom az jó , v várjam meg mig lenő??2015. ápr. 18. 20:36
1/3 anonim válasza:
Attól hogy szőkíted nem áll le a hajad növekedése, max attól hogy vitaminhiányod van vagy akármi egyéb gond. Fesd amilyenre akarod, nincs köze a hajnövekedéshez.
2/3 anonim válasza:
én is azért növesztem a hajam,hogy nőjjön
3/3 anonim válasza:
A haj szőkén is nő, nem a növekedés lassul le, hanem mindig letörik a vége. Emiatt tűnhet úgy hogy nem nő, vagy csak lassan. Én is szőke vagyok, nekem is eszembe jutott ez a hajlenövesztési hülyeség, de mivel imádom ezt a színt, meg kb. csak ez áll jól rájöttem ez egy hülyeség, annyi a titka hogy 3-4 havonta le kell vágatni a végéből 1 cm-t ezzel eltávolítva a sérült részt. Ezzel a módszerrel ha lassabban is de megnőtt a hajam egészen mellig és nagyon egészséges, mindenki dicséri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!