Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám a szomszédom?
Figyelt kérdés
Nagyon helyes, egyetemista férfiról van szó,viszont van egy nem túl szép barátnője :/ Mindegy,lényeg hogy nem egyszer kaptam már rajta, hogy nem a szemembe néz, hanem a melleimre néz, illetve többször kérdezte, hogy mit sportolok, hogy ilyen jó alakom van. Egyszer pont rá gondoltam fürdés után, és amikor bementem a hálószobámba, elkezdtem masztizni, róla fantáziálva, erre kopogott, nagyon megijedtem, verni kezdett a szívem, gyorsan magamra kaptam a bugyimat és a melltartómat, és kinéztem azon a kis lyukon az ajtón, nem tzdom mi a neve :D És láttam, hogy ő áll ott, szóval úgy döntöttem, fehérneműben nyitok neki ajtót, és ahogy kinyitottam, egyből végig mért, (egyébként csak a pár nappal ezelőtt kölcsön kért hajvasalómat hozta vissza, mert a barátnőjének kellett) viszont egyből szóvá tette, hogy milyen jól nézek ki, meg hogy nem érti, hogy miért nincs pasim. Aztán megölelt /soha nem szokott/ közben megsimogatta a hajam és el köszönt. Szerintetek ezek arra utaló jelek? Én nagyon belé vagyok zúgva, ilyen helyes, magas, izmos pasit életembe nem láttam, mint amilyen ő, ráadásul baromi okos is:D szerintetek szexuálisan vonzódik hozzám? Én 18/L Ő 25/F2020. márc. 1. 22:06
21/31 anonim válasza:
Nem csak a szád nagy a fantáziád is xD
22/31 A kérdező kommentje:
#21 Hát ja:D
2020. márc. 1. 22:39
23/31 A kérdező kommentje:
Legszívesebben most azonnal elcsábítanám:D
2020. márc. 1. 22:43
24/31 anonim válasza:
Na ez egy gyakori kérdésekre illő fantáziadús kérdés
Már rég találkoztam ilyennel viszont látom visszatértetek :D
25/31 A kérdező kommentje:
#24 Csak az igazságot írtam..
2020. márc. 1. 22:50
26/31 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszoook:D
2020. márc. 1. 22:58
27/31 anonim válasza:
Addig kelleted magad a szomszédnak, amíg majd a barátnője fog n@lad kopogni, és nem fogja érdekelni h fehérneműben vagy. Beveri az arcod, h utána senki sem ismer majd fel.
Gondolj bele h milyen lenne neked az ő helyében!
28/31 A kérdező kommentje:
#27 És? :) Valószínűleg nem becsüli meg rendesen a pasiját, ezért figyelget engem a pasi. Nem én vagyok a kis k**va aki rámászik. Ő kezdte az egészet. Verjen el, nem érdekel
2020. márc. 1. 23:01
29/31 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem egyetemista koromban. Én 22 voltam, egy házas pasi meg 36, két emelettel lakott feljebb a nőjével. Egyszer felmentem hozzá mert láttam hogy szokott bringázni, az enyém meg leharcolt állapotban volt, és megkérdeztem meg tudja-e csinálni. Egyik délután áthozta, és hát mondjuk úgy hogy nálam maradt a következő 2 óráig. Egyszerűen szétdugtuk a kanapét. Utána viszont sosem köszönt már, elfordította a fejét mikor szembejött, én meg pár hónappal később elköltöztem mert végeztem az egyetemen. Sose tudom meg hogy a nője jött rá hogy félrekefélt, vagy csak bűntudata volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!