Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzódik hozzám a szomszédom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódik hozzám a szomszédom?

Figyelt kérdés
Nagyon helyes, egyetemista férfiról van szó,viszont van egy nem túl szép barátnője :/ Mindegy,lényeg hogy nem egyszer kaptam már rajta, hogy nem a szemembe néz, hanem a melleimre néz, illetve többször kérdezte, hogy mit sportolok, hogy ilyen jó alakom van. Egyszer pont rá gondoltam fürdés után, és amikor bementem a hálószobámba, elkezdtem masztizni, róla fantáziálva, erre kopogott, nagyon megijedtem, verni kezdett a szívem, gyorsan magamra kaptam a bugyimat és a melltartómat, és kinéztem azon a kis lyukon az ajtón, nem tzdom mi a neve :D És láttam, hogy ő áll ott, szóval úgy döntöttem, fehérneműben nyitok neki ajtót, és ahogy kinyitottam, egyből végig mért, (egyébként csak a pár nappal ezelőtt kölcsön kért hajvasalómat hozta vissza, mert a barátnőjének kellett) viszont egyből szóvá tette, hogy milyen jól nézek ki, meg hogy nem érti, hogy miért nincs pasim. Aztán megölelt /soha nem szokott/ közben megsimogatta a hajam és el köszönt. Szerintetek ezek arra utaló jelek? Én nagyon belé vagyok zúgva, ilyen helyes, magas, izmos pasit életembe nem láttam, mint amilyen ő, ráadásul baromi okos is:D szerintetek szexuálisan vonzódik hozzám? Én 18/L Ő 25/F
2020. márc. 1. 22:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#10 Hat ez is igaz :/ Meg attól félek, hogy csak egyéjszakás lenne belőle
2020. márc. 1. 22:24
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
Ki a faszt erdekel a nője. Ha tényleg ennyire jo pali akkor simán rá mennék lehet a pali beleunt a kapcsolatba de azis lehet hogy a csaja is. Nem minden az aminek látszik. De boldognak és aranyosak látod őket közben lehet mind a ketten már másról almodoznak de a se veled se nélküled tartja őket össze.
2020. márc. 1. 22:24
 13/31 anonim ***** válasza:
64%
Napi fake
2020. márc. 1. 22:26
 14/31 A kérdező kommentje:

#12 Hát amúgy annyira nagyon nem tűnnek boldognak:/

#13 Milyen napi fake drágaság? :)

2020. márc. 1. 22:28
 15/31 anonim ***** válasza:
Még ma kapd be neki akkor
2020. márc. 1. 22:28
 16/31 A kérdező kommentje:
#15 Persze :D
2020. márc. 1. 22:30
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
Latom csak a szád nagy. A pinádba már nincs annyi, hogy megtedd. Pedig az nyer aki mer 😉.
2020. márc. 1. 22:32
 18/31 A kérdező kommentje:

#17 Nem csak a szám nagy:)

Meg várom hogy ő lépjen. Bár egy 25,lassan 26 éves férfi miért jönne össze egy 18 eves csajjal?

2020. márc. 1. 22:34
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem számít a kor el hiheted. Ha te jobban nezel ki akkor simán meg fog kurni az 100%.de mutatnod kéne felé hogy teis benne lennél. Addig nem fog lépni
2020. márc. 1. 22:35
 20/31 A kérdező kommentje:
#19 Ah egyre jobban kívánom a pasit,ezektől a válaszoktól:D
2020. márc. 1. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!