Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet sejteni ismeretlenül, hogy egy lány vonzódik a fenekeléshez?
Figyelt kérdés
Vannak esetleg ilyen jelek? Nektek mik a tapasztalataitok?2020. febr. 1. 06:43
1/13 anonim válasza:
A Nők 80%-a Submisszív hajlamú/beállítottsagú
Illetve a Szürke 50 óta mindé 3. Nő "rosszkislányost " akar játszani...
N
2/13 anonim válasza:
paskolj a fenekére ha tetszik neki akkor tuti be is jön :)
3/13 érdeklődő35 válasza:
A strandon lehet. pálcacsíkokból, esetleg elszíneződő foltokból a fenekén
4/13 anonim válasza:
Sehonnan. Neked kell valamilyen formában kipuhatolnod!
5/13 anonim válasza:
Amikor kikaptam, rájöttem hogy tetszik. Ahogy pattan a meztelen bőrömön a pálca, majd végigszalad a testemen az inger, ütésről-ütésre egyre jobban zsibbad és egyre kevésbé fáj, egyszerűen leírhatatlan :).
6/13 anonim válasza:
Vigyazz nagyon, ismeretleneknel mindegy, hogy bejon-e, esetleg nem toled.
En szeretek dugni. De. Attol meg van nemi eroszak.
7/13 anonim válasza:
Marmint nem mindegy, elozo. Amugy fenekelesert olnek.
8/13 anonim válasza:
Ismeretlennel ne csináld mert feljelenthet utána nemi erőszakért, ott lesz rajta a tett nyoma. 8 napon belül gyógyuló is húzós pénzbírság
Amúgy meg kell kérdezni ezért van a szád...
9/13 anonim válasza:
Vagy meg kell kérdezni, vagy szép lassan ki kell találni, hogy szereti-e, vagy pedig bátran rácsapni a fenekére, aztán meglátjuk, mit reagál. Minden esetre én az első kettő közül ajánlom valamelyiket.
10/13 anonim válasza:
Aki személyiségre alkalmazkodó, szelíd, annak jöhet be inkábbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!