Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elítélendő az, ha egy nő nem vonzódik a kövér férfiakhoz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van sok kövér férfi, de legalább fiatalon fontos szerintem, hogy meglegyen a vonzalom. Biztos ők is tetszenek valakinek, de nem értem, miért gonosz a nő, ha neki nem tetszik az ilyen testalkat.2020. jan. 14. 07:36
1/15 anonim válasza:
Ezt a kövér ffi-ak mondják, igaz?
3/15 anonim válasza:
Nem elítélendő, de akkor az sem, ha egy férfi nem vonzódik a kövér nőkhöz.
5/15 anonim válasza:
Van ilyen, nincs ezzel semmi baj, mint ahogyan a kövér lányokkal sem!
6/15 anonim válasza:
Ha valakinek jó az egészségtelen kinézet. Kit érdekel?
7/15 anonim válasza:
Nem elitélendő,én sem vonzódom a kövér nőkhöz.
8/15 anonim válasza:
Miért veszed magadra? Dagadt g3.izd le majd tilts le!
9/15 anonim válasza:
Ez annak esik rosszul, akit e miatt utasítasz vissza. De ezt soha nem lehet tudni, hogy kinek mi jön be. Én soha sem voltam vékony. Most 95 kiló vagyok, és egy 45 kilós barátnőm van. Neki valahogy mégis jó...
De akit sért a visszautasítás az már nem objektív.
10/15 anonim válasza:
Sohasem volt még pocakos barátom se, mind jóképű, jótestűek voltak. Majd a 150 kg-os párommal megismerkedtem.. És egymásba szerettünk és kész! Szeretem minden porcikáját! Szóval ezt a testünk dönti el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!