Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan elítélendő az, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elítélendő az, ha egy nő nem vonzódik a kövér férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van sok kövér férfi, de legalább fiatalon fontos szerintem, hogy meglegyen a vonzalom. Biztos ők is tetszenek valakinek, de nem értem, miért gonosz a nő, ha neki nem tetszik az ilyen testalkat.
2020. jan. 14. 07:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő, nekem se tetszenek a kövér férfiak
2020. jan. 14. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő. Soha senki saját szuverén ízlés világa nem elítélendő!

AZ elítélendő, amikor valaki az általa nem kedvelt típust pocskondiázni, degradálni, megalázni kezdi - ahogy arra rengeteg példa van! Azok is emberek akik nekünk nem tetszenek. Azok is érző lények és azok is legalább annyira megérdemlik, hogy valaki mellett megleljék a saját boldogságukat.

2020. jan. 14. 09:15
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

Mert akkor a külső fontosabb neki a belsőnél. Én is először a jóképű-izmos típusnál ragadtam le, de hamar rájöttem, hogy sajnos a jó külső torzította a legtöbb belsőjét. Ezért inkább reálisabban kezdtem el látni a szituációt, leszálltam a földre, és rájöttem, hogy nincs tökéletes, és összejöttem egy átlagosabb, nem kisportolt férfivel, akinek tetszik a belseje és az intellektualitása, mert könyveket olvas gyúrás helyett. :)

De ettől függetlenül igaza van a felettem hozzászólóknak, hogy általában ezt a kövér férfiak szokták csak mondani, mert nekik nem jut senki. :D

2020. jan. 14. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem elítélendő. Nekem sem kimondott eseteim a duci nők, pedig rajtam van felesleg.

A kulcs a kommunikációban rejlik. Egyes emberek (jelen példában nők, de mindkét nemre igaz) borzasztó lekezelő tirpák stílusban tudják ezt előadni. Ez viszont az én értékrendemmel nem fér össze.

Attól, hogy valaki valami miatt nem jön be, nem kell a nyakába zúdítani a szart :)

Meg lehet a másiknak finoman is mondani, hogy bocsika de nem vagy az esetem.

Egyébként, annak ellenére, hogy nem kimondottan tetszik a duci alkat, nekem pl volt duci barátnőm. Nem szerettem őt sem kevésbé mint a többit. :)

29F

2020. jan. 14. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
62%

nem gonosz a nő. Akkor szokták elítélni őket, ha ők nagyon sokat rinyálnak, hogy a férfiak a külsőre mennek, de ők is így viselkednek.

De itt anonym oldalon kategórizálva vagyunk. Ha itt egy nő hasonlóan szidja a férfiakat, majd egy teljesen másik ír egy kövér pasis posztot, azt hiszik, hogy ugyanaz az ember írta.

2020. jan. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!