Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elrontottam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elrontottam a 'legjobb' éveimet?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Nem vagyok szűz, de koromhoz képest kevés szexuális tapasztalatom van. Csúnya sem vagyok (ami ebben az esetben még idegesít is, mert arra sem lehet fogni..:D ) Egy elég erős egyetemre jártam külföldön ami egy nagy álmom volt egész gyerekkoromban és valamilyen csoda folytán sikerült, viszont ez azzal járt, hogy az első félév kivételével életem nem volt. Minden hétvégét munkában töltöttem, hogy hozzájáruljak a jóval magasabb költségekhez, amikor nem, akkor meg tanultam. Elvégeztem jó eredménnyel és koromhoz képest jó munkám is lett vele már 21-22 évesen, viszont amikor kikerültem az elzártságból 'hétköznapi' emberek közé (mármint akik nem így töltötték az elmúlt éveiket) kicsit sokkolt mennyi mindent kihagytam szex/kapcsolatok terén. 2 szexuális partnerem volt ..meg egy prosti, de azt nem számolom. Persze sokszor volt ilyen, hogy buliban smárolás stb életem során..de az 16 felett nem igazán jó senkinek.. Kívülállóként szerintetek ez szokatlan, vagy mások is hasonló helyzetben vannak, akik átlagnál több energiát fektetnek a karrierükbe és megérte? Kicsit bánom, hogy túl komolyan vettem és sosem kapom vissza azokat az éveket..(persze az is benne van, hogy a szüleim elviselhetetlenek és alig vártam, hogy önálló legyek..nem igazán volt a 25+éves korig otthon élősködés opció.)
2020. márc. 1. 10:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
95%

Ne legyél már ilyen buta!

Neked most jönnek életed legjobb évei 🙂

Vagy az hiányzik, hogy egész éjjel szomjasan táncolj, mert nem engedhetsz meg magadnak egy italt, sokból egy csaj hajlandó dugni veled, amire a mosdóban kerül sor, mert nincs hova vinni, és aztán hajnalban fázva és fáradtan haza kelljen gyalogolni, mert nincsen pénzed taxira?

Azok a híres egyetemi bulik... Ilyenek. Nem olyan jók mint beállítják.

23 vagy, jó állással. Még lemehetsz a diszkóba, de már elmehetsz egy puccos étterembe is, amihez kedved van. Ez kb a legjobb opció 🙂

Egyébként csak kíváncsiságból, hova jártál egyetemre?

2020. márc. 2. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!