Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elrontottam a 'legjobb' éveimet?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Nem vagyok szűz, de koromhoz képest kevés szexuális tapasztalatom van. Csúnya sem vagyok (ami ebben az esetben még idegesít is, mert arra sem lehet fogni..:D ) Egy elég erős egyetemre jártam külföldön ami egy nagy álmom volt egész gyerekkoromban és valamilyen csoda folytán sikerült, viszont ez azzal járt, hogy az első félév kivételével életem nem volt. Minden hétvégét munkában töltöttem, hogy hozzájáruljak a jóval magasabb költségekhez, amikor nem, akkor meg tanultam. Elvégeztem jó eredménnyel és koromhoz képest jó munkám is lett vele már 21-22 évesen, viszont amikor kikerültem az elzártságból 'hétköznapi' emberek közé (mármint akik nem így töltötték az elmúlt éveiket) kicsit sokkolt mennyi mindent kihagytam szex/kapcsolatok terén. 2 szexuális partnerem volt ..meg egy prosti, de azt nem számolom. Persze sokszor volt ilyen, hogy buliban smárolás stb életem során..de az 16 felett nem igazán jó senkinek.. Kívülállóként szerintetek ez szokatlan, vagy mások is hasonló helyzetben vannak, akik átlagnál több energiát fektetnek a karrierükbe és megérte? Kicsit bánom, hogy túl komolyan vettem és sosem kapom vissza azokat az éveket..(persze az is benne van, hogy a szüleim elviselhetetlenek és alig vártam, hogy önálló legyek..nem igazán volt a 25+éves korig otthon élősködés opció.)2020. márc. 1. 10:21
1/11 anonim válasza:
Aki kijelenti , hogy vannak legjobb évek azok szerintem egytől egyig idióták
3/11 *Felhasználói név válasza:
Szerintem nagyon jól tetted! 23 évesen azért még nagy kiöregedve semmivel! Megalapoztad a jövődet és egy álmodat végigvitted. Nem hiszem hogy ezt pár kufirccal kellene mérlegre állítanod! Inkább büszke lennék a helyedben! Lesz még lehetőséged, meglátod
N
5/11 anonim válasza:
azok a legjobb éveid mikor a legjobb dolgok történek, ha 80 évesen történek a legjobb dolgok akkor az lesz neked a legjobb éved. azért mert másnak a legjobb évei a 20-as évei voltak, ne azzal foglalkozz hogy másnak mi hogyan volt. a te legjobb éveidet majd a halálod előtti utolsó napján fogod tudni eldönteni. te csak azzal foglalkozz hogy a mai napból kihozd a legtöbbet
6/11 anonim válasza:
Ki mondta, hogy ezek a legjobb eveid?!
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy általában a legtöbb embernek (nyílván akik olyan helyzetben vannak, hogy valaki pénzeli őket, vagy diákhitel és semmi gondjuk nincs) ezek az évek vannak a bulizásra meg az ilyen jellegű dolgokra..lényegében ilyenkor élik ki magukat..most meg már minden nap ledolgozok egy teljes munkaidőt, vagy többet.. kevesebb időm van ilyen dolgokra. Úgy érzem eléggé le vagyok maradva ilyen téren és frusztráló, hogy sok nálam minden téren alacsonyabb szinten lévő embernek (nagyképűnek hangzik, tudom, de sok példa van erre) sokkal több ilyen élmény jutott..valaki megkérdezné hány partnerem volt vagy ilyen jellegű dologról beszélgetést kezd (ami még elő is fordul) vagy nem mondok semmit, vagy hazudok..főleg mert ránézésre pont azt feltételezik, hogy én biztos fűvel fával..az is igaz, hogy valamit valamiért. Köszi a válaszokat!
2020. márc. 1. 11:11
8/11 anonim válasza:
Nincs is jobb dolog egyetemre járni csak azért mert most az a divat.
Ugyanis így tudod elkerülni a kétkezi munkát, ha ez az ára akkor a pitcsák nem érnek annyit,hogy dolgoznod kelljen ,de mellette dugni is tudtál volna.
A dugás meg egy nő nem akkora nagy szám mint egy diploma kiakasztva a szobád falán porfogónak.
F
9/11 anonim válasza:
Szerintem meg te tetted jól. Ha van egy jó szakmád és megalapoztad a jövőd, akkor ne bánd, hogy nem voltál eleget nővel, hiszen az a múlt, aminek ez esetben csak pozitív hozadéka van. Most meg tudsz élni, élvezd, de ne a múlton rágódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!