Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit szólnátok, ha ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha ilyen derülne ki a szerelmetekről?

Figyelt kérdés

Egy fiúm volt eddig összesen, de nem éreztem, hogy igazán szeretne, ezért szakítottam vele mielőtt történt volna köztünk bármi olyasmi...

Nemrég megismertem egy fiút, nagyon szimpatikus, de még nem járunk együtt, viszont már úgy érzem szeretném ha több is alakulna ebből és a személyisége miatt testileg is vonzódom hozzá.

Tudom, hogy a fiúknak nagyon fontos a szex és én pedig tapasztalatlan vagyok, ami nem zavar, hiszen én választottam ezt, de ő azt hiszi, hogy már voltam fiúval. Félek, hogy csalódni fog emiatt, ezért vettem egy műfalloszt és azon gyakorolom az orális szexet. Legalább abban szeretnék profi lenni:)

Szerintetek, ha később valamiért kiderülne, akkor ez nagyon kínos lenne számotokra, hogy ilyen lánnyal jártok?

2020. febr. 29. 20:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5%

Nekem nem kellenél bocsi :(

21/F

2020. febr. 29. 20:26
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Miért lenne az? Nincs ezzel semmi baj.
2020. febr. 29. 20:26
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Leszek annyira önzetlen, hogy egy igazi falloszon gyakorolhatod a cumit, oksi?
2020. febr. 29. 20:28
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Én neveznék egy jót és megsimizném vagy kapna egy puszit/csókot hogy ez ennyire fontos volt neki. Szerintem amúgy felesleges ez, mert sokkal izgibb ha élőben gyakorolsz de részemről mindenképpen értékelendők az erőfeszítéseid :)
2020. febr. 29. 20:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hazudsz es az baj. Masreszt meg nekem is van dildom, de egeszen mas egy peniszt kenyeztetni.
2020. febr. 29. 20:29
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
:D hát ez inkább vicces szerintem!
2020. febr. 29. 20:31
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem inkább aranyos :D nem utasítok ezért vissza senkit
2020. febr. 29. 20:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos, egyáltalán nem lenne kínos. De azért ennyire nem kell túlizgulni a dolgot. :)
2020. febr. 29. 21:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

az hogy érdekel a sex és gyakorolsz az inkább pozitiv.

aki jól akarja csinálni azok mind gyakorolnak ahogy tudnak.

2020. febr. 29. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nem lenne.

Sőt amúgy az a baj ha a fiú tapasztalatlan, mert ha egy férfi jól csinálja a dolgát, akkor egy teljesen tapasztalatlan fadarabként mozgó nőből is tudja hozni a legjobbat, maximum több munkával.

Viszont fordítva nem nagyon működik. (vagyis nem vagyok nő így nem tudhatom biztosan, de nehezen képzelném el)

Szóval nem hiszem, hogy nem vagy tapasztalt és még jó az ágyban bármilyen szinten is visszatartaná ha ő egészséges önbizalommal rendelkezik.

2020. febr. 29. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!