Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok, ha az első szexnél kiderülne, hogy a lány puncija tágabb fajta?
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 12:09
1/16 anonim válasza:
nem érdekes a popsiját használom.
2/16 anonim válasza:
Volt ilyenbe részem egy vekony csajsziba szinte harangoztam pedig nem vekony a szerszam és tartottam attól hogy nem fogja elvezni !
3/16 anonim válasza:
Semmit. Volt ilyen, még örültem is, hogy tovább bírom.
4/16 anonim válasza:
Biztos, hogy tag? Meg ilyenkor nem szoktak a kotoszovetek lazabbak lenni. Nagyon rugalmas valami. Szexeltel mar?
Szerintem az izmaid el vannak lazulva, nem vagy gorcsos. Es ha tul nedves vagy, es mar nem szuz, attol lehet, hogy alig erzel valamit.
5/16 anonim válasza:
Én örülnék mert én meg vastagabb vagyok
6/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már szűz.
2020. febr. 24. 12:24
7/16 anonim válasza:
mivel punciból csak jó és még jobb létezik, így nem értem a kérdést :D amíg nem fér be a tököd mellé az ujjad, addig nincs ok aggódásra :D
8/16 anonim válasza:
Én sem vagyok szűk, soha nem is voltam, de szerintem csak azért, mert nagyon el tudok lazulni szex közben, plusz sok nedvesség termelődik, így tágabbnak is érződök. A pasim még örül is ennek, mert volt pár szűk lány az életében, akikkel küszködtek a vastagsága miatt.
9/16 anonim válasza:
nincs tág punci, csak "nem eléggé felizgult" punci van
10/16 A kérdező kommentje:
Volt egy egyéjszakás kalandom egy pasival, aki állítása szerint nem találkozott még ilyen tág lánnyal, mint én és igazság szerint én sem éreztem semmit belőle, lötyögött bennem, pedig nagy volt a szerszáma (18 cm és 5 cm vastag).
2020. febr. 24. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!