Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok, ha az első szexnél kiderülne, hogy a lány puncija tágabb fajta?
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 12:09
11/16 anonim válasza:
ha egy 5 cm lötyög, akkor az a csaj baromira nem akar veled lefeküdni. De ez nekem nagyon kamunak tűnik, olyan mintha valaki olyan írná, aki még sosem találkozott női nemiszervvel
12/16 anonim válasza:
Hogy mit szólnék? Örülnék neki, hogy a társaságomban már az első szex alkalmával el tudja magát engedni és élvezi, a másik... ja igen, profánul hangzik de még csak jó is, mert akkor több pózt, hevesebb tempóval is mehet :)
13/16 anonim válasza:
5cm vastag farok az nem kicsi, ha tényleg lötyög akkor az a hüvely elég gyengének tűnik. Megoldásként vennék neki gésa vagy kegel golyókat és arra kérném, hogy használja őket. Kb 1 hónap intenzív használat már csodákat tesz.
14/16 anonim válasza:
Voltam ilyen lánnyal, akinek már az elején eszrevettem, hogy 3 ujjam bemegy, na már tudtam, hogy baj lesz. Érdekes módon ő elvezte a dugást, de én semmit sem éreztem. Percenként kihúztam és váltottunk pózt, hogy ne lankadjak le. Jó volt, de hosszútávon nem ment volna.
15/16 anonim válasza:
Legalább nem ér meglepetés, és keresnénk olyan pózt ami mind kettőnknek jó.
16/16 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy ilyen lányt keresek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!