Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinapom van és páromtól kaptam egy erényövet. Ti mit szólnátok hozzá?
Írja már le valaki hogy lehet azt egyáltalán használni, vagy van valami konkrét cél vele.
Attól eltudom végezni a kis ls nagy dolgom ?
Vagy csak ilyen kamu valami az?
#5: van időzáras lakat, azzal zárd le, mondjuk a legtöbb maximum 99 óra 59 perc 59 másodpercet tud, ha meg már "haladóbb" vagy, az lehet, hogy kevés (bár ilyenkor amíg feltöltöd a lakatot hogy megint bezárd magad gyakorolsz egy kis önuralmat egy ideig/2 lakatot rendelsz és amint lemerül az egyik már teszed is fel a másik feltöltöttet :D).
Kézzel nem hinném, hogy ezt ki lehet nyitni, eszközzel pedig bármelyiket kinyitod, ha vészhelyzet van.
A kérdésre válaszolva: van valami börtön/bezártság-fétisem, szóval én abszolúte benne lennék a dologban és bejönne. Egyébként a kiszolgáltatottság érzése mind kiszolgáltatottként, mind "főnökként" izgat engem, persze nem egyszerre, hanem párkapcsolatban mondjuk x havonta váltva.
23/F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!