Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha szex előtt ezt kérném? Elítélnétek?
Figyelt kérdés
Nagy vágyam, hogy a pasi a kemény péniszével ütögetesse behatolás előtt a mellbimbóimat miközben meg vagyok bilincselve.2020. febr. 26. 19:04
1/10 anonim válasza:
szia ennél sokkal durvábbakat is kértek már tőlem :D szerintem ez nem para :D 24f
3/10 anonim válasza:
Meg a csiklodra is ravernek parat
4/10 anonim válasza:
Megtenném, be is indítana rendesen. Arcra, seggre, puncira is.
5/10 anonim válasza:
Nem, mert minden rendes kis szolid csajról is kiderül, hogy ilyesmi vágyai vannak, ha már meg mer nyílni. Mondjuk én belső indíttatásból 0 vágyat érzek a nőkkel való keménykedésre, de hát teljesíteni kell...
7/10 anonim válasza:
Nekem simán beleférne a szexbe!
9/10 anonim válasza:
Megtenném. Nem ítélnélek el. Ez még kb a semmi kategória
10/10 mikeXxX válasza:
Semmi sem baj ha mind a két ember élvezi! Ennél sokkal meredekebb kérések voltak általában. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!