Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Hogy oldanátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Előre is elnézést ha egy cseppet hosszú lesz. A barátnőmmel 11 hónapja vagyunk együtt, vannak próbálkozások a szexre de sosem sikerül. Volt előttem egy bár rövid de durva kapcsolata ahol a srác erőszakos volt vele, fájdalmat okozott neki. Ő lényegében velem “megcsalta” pedig csak csókolóztunk, sokat beszélgettünk, én meghallgattam és majdnem mindenről tudtam. Bár nehezen tudta elrejteni a fiolytigatás és hasonlók nyomait. Űgy lett belőle, de kimenekítettem a kapcsolatból. Minden próbálkozásunk a szexre úgy néz ki hogy vagy ő meglát törülközőben vagy boxerben vagy ilyesmi odajön és csókolózni kezdünk (általában már ő is fehérneműben van). Mindig érzem hogy élvezi, hogy nedvesedik a bugyija. Elkezdem a nyakát majd a válát gyengéden csókolgatni, picit szivogatni (de nem úgy hogy nyomot hagy) majd a kulcscsontjára térek ilyenkor érzem hogy már picit elkezd gyorsulni a lélegzése, majd megpróbálom lehúzni a melltartó párntját, ott megfogja a kezem és gyengéden megállít. Mikor beszélgetünk erről akkor mindig azt mondja hogy belátja hogy nagyon élvezni, de ott bejönnek a gátlásai/ félelmei. És azt mondta hogy most bátorságot gyűjt és elmonda mert úgy érzi fontos lehet hogy azóta magának (maszti közben) sem tudott elmenni mert mindig megáll. Ti mit gondoltok? Mit tennétek? 22F (20 lány)

2020. febr. 26. 21:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#6 és #10 akkor megpróbálunk keresni egy szakembert! Köszi!

#8 dehogy szűz, te tényleg azt gondolod? És poénból folytogatás nyomokat sminkelt a nyakára. Esküszöm ha igazad lenne akkor ezért bárki oscar-t kapna. Na mindegy a szemem előtt történt az egész tudom hogy igaz!

#9 tudom persze, türelmes és megértő próbálok lenni!

2020. febr. 26. 22:19
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
8-as vagyok... attol meg fojtogathattak meg eroszakoskodhattak vele, hogy nem szexelt....... nem csak szex kozben lehet fojtogatni. Ha meg valakinaktus kozben nekiallt durvulni, miert nem mondta meg, hogy neki ez nem fer bele, bocs? Biztos en nem ertem, de santit.
2020. febr. 26. 22:38
 13/18 StevenUp ***** válasza:
20%

Én azt mondom hogy szakíts vele.

Miért? Mert ha most nem szakítasz vele, akkor hamarosan ő fog veled.

Jó barát vagy, jo veled beszélgetni, de nem vonzod őt szexuálisan. Egy eszköz vagy, egy bú felejtő semmi több.

Az előző kapcsolatai nézd meg milyenek voltak. Milyen volt a pasijai? Te más vagy jobb, talán becsületesebb és ez neki nem kell hosszú távon. Neki a dráma, kell az alárendeltség. Te egyenrangú félként tekintesz rá de ezzel olyan felelősséget és egyben hatalmat adtál a kezébe amivel ő nem tud vagy nem akar mit kezdeni.

Még ideig óráig jól ellesztek, szex nélkül, talán pici pettimg, de többet ne várjál nert előbb utóbb jön egy határozottabb fél és ő máris koccol téged. De borzasztóan fog neki fájni hogy egy ilyen jó barátnak okoz fájdalmat, mint amilyen te vagy neki..

Tapasztalatból beszélek... Menekülj

2020. febr. 26. 22:45
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 szerinted a bántalmazó kapcsolatunk úgy működnek hogy a vántalmazott fél szól szex közben hogy ez rossz neki? Vagy ha szól a másik figyelembe veszi?

#13 csak 1 ilyen kapcsolata volt és a szex téren kívül nagyon szeret és mindent megad nekem...🥰

2020. febr. 26. 22:52
 15/18 StevenUp ***** válasza:
48%
Most még igen mert te tartasz fölé esernyőt...
2020. febr. 26. 22:55
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Egyet kell értenem a #13 asal.

Sztem is csak barátnak, lelkitársnak néz téged. Aki segít kiheverni az exét.

Forduljon szakemberhez. Majd ő segít a barátnődnek, h kiheverje ezt a traumát.

L

2020. febr. 26. 23:28
 17/18 StevenUp ***** válasza:
48%

ma 23:28

Remélem tudod, hogy most nagyon letörtük a lelkesedését..? :(

De valakitől meg kellet tudnia az igazságot <mély sóhajtás>

2020. febr. 26. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:

apró lépések. Nekem úgy tűnik, hogy ti egyből mentek a szexre, és emiatt félúton megijed a lány.

Ezt nagyon egyszerű áthidalni azzal, hogy nem a szex a cél.

Legyen valami köztes a cél, ezt előtte beszéljétek meg, hogy el tudjon lazulni és ragaszkodjatok ehhez. Mint amikor 16 évesen szüzek vagytok és szépen lassan felfedezitek egymás testét.

Kezd aprósággal, mint hogy csak mondjuk meztelenül csókolózni. Semmi több. EZT TARTSD IS BE! Lássa, hogy te nem léped át a határt.

Majd a következő lépés, hogy más simogatás, cici, fenék, stb. EZT TARTSD IS BE! Lássa, hogy te nem léped át a határt.

És így tovább. Ha már megvolt minden, orál, simogatás, minden, akkor lehet tovább lépni. Lehet 1-1 lépésnek több idő kell, de akkor addig csináljátok, addig ismételitek, amíg nem érzi azt, hogy felkészült a következőre.

(az sem gáz, hogy lesznek alkalmak, amikor csak mondjuk ő foglalkozik veled, te meztelen vagy, ő felöltözve, hogy könnyebb legyen neki és egyszerűen kiveri, semmi több)

APRÓ LÉPÉSEK!

2020. febr. 27. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!