Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok ember annyira fontosnak a szexet?
Figyelt kérdés
Én 18 éves lány vagyok és soha nem feküdtem le senkivel. De több okból soha nem is akarok. Majdnem mindenki fontosnak tartja azt, hogy valaki ne legyen szüz, mert ha az vagy az ciki. Miért gondolkoznak így az emberek? Tisztelet a kivételnek. Szerintem a szex sok mindentöl idöt vesz el és jelentéktelen. Biztos vagyok abban, hogy sok emberböl lehetet volna valaki, ha nem az ellenkezö vagy ugyanazt a nemet hajszolta volna. Ez helyett koncentrálhatott volna arra, hogy azt az életet élje, amit ö akar. Bocsánat hosszú ö-t és ü-t nem tudok írni.2020. febr. 24. 11:18
1/14 anonim válasza:
Bárcsak a szüleid is így gondolkoztak volna...
2/14 A kérdező kommentje:
Nem lenne semmi bajom vele.
2020. febr. 24. 11:22
3/14 anonim válasza:
Az oka hogy a világ egyik legjobb dolga :) majd rájössz te is ha a szexualitással kapcsolatos komplexusaidat, frusztráltságodat sikerül legyőznöd magadban. Ha nem akkor megfosztod magad a legjobb örömforrástól, a boldogságtól, a kapcsolatoktól.
4/14 A kérdező kommentje:
De én nem akarok.
2020. febr. 24. 11:31
5/14 anonim válasza:
Mert fontos a szex egy párkapcsolatban. Jó érzés, ennyire egyszerű.
6/14 anonim válasza:
Majd ha beindul a libidod, magyarázat nélkül is megerted
7/14 anonim válasza:
6-os valaszolo mindent elmondott.
Amugy ha igy maradnal, ahogy most vagy, elvezd, koncentralj masra, valositsd meg amit akarsz. Kozben a tobbiek meg nemi vaggyal rendelkeznek.
8/14 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy hogy lesz a gyerek...?
9/14 anonim válasza:
Az egész élet a szexről szól. Ez az egyetlen dolog, ami mindenütt közös, ami a legfontosabb, a szaporodás. Minden élő dolog szaporodni akar. Amelyik nem akart, az kihalt. Ha nekünk nem lett volna fontos a szex, már réges rég kihaltunk volna. Génünkben van, ösztön, ami ellen nem tudsz küzdeni.
18 vagy, még gyerek, ha majd téged is elér valamikor az ösztön és a szerelem, megtudod miért van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!