Mit gondoltok Dave Gahan-röl, úgy mint zenész, és mint ember? Szeretitek, fontosnak tartjátok a munkáját?
Jó zenész és szerintem mondhatni, hogy jó ember is lehet, amennyi lejön belőle. Néha egy tajtparaszt, de máskor meg egyszerűen nagyon normális a rajongóival. Szeszélyes.
Zenei oldalról szerintem tehetséges, szeretem a stílusát, a hangját és mondjon bármit is, azért - szerintem - nem tudna tovább élni a Mode nélkül, a rajongói és a zene nélkül.
Én kereken egy tízessel vagyok fiatalabb Dave-nél, kb 17-18 éves koromban váltam a rajongójává és mondhatni példaképem lett Ő. (Én is ffi és nem vagyok homi, hanem példaértékkel bír Dave személye)
Nekem azért szimpatikus ő nagyon, mert a lelki világa és a beállítottsága nagyon sokban hasonlít az enyémhez. Amikor olvastam róla leírásokat, a sztorijait, a könyvet, ami róla is szól, meglepődtem, hogy mennyire hasonlítunk. No nem küllemre. :)
Zenészként pedig csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. A DM lemezeken is azok a számok tetszennek a legjobban, amiket ő ír. És szeretem a szólóalbumait is.
Nekem is Dave a példaképem... :)))))
Csak 10? :) Én 38. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!