Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csődöt mond szinte mindig,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csődöt mond szinte mindig, hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés

Szeretői viszony van köztünk, de szerelmesek vagyunk egymásba. (ő házas, de nem válhatnak el, a részleteket most hagyjuk)

Néhány hónapja tart köztünk a dolog, de elég gyakori, hogy merevedési zavarral küzd. Önbizalomhiány, a felesége eléggé meggyötörte lelkileg.

Mit tegyek, hogy visszaadjam az önbizalmát?

Ő sokkal jobban szenved ettől, mint én, mert olyankor szégyelli magát. Soha nem volt bennem rossz érzés emiatt, nem neheztelek rá, szeretem és megértem, hogy nehéz ez neki.

De mivel próbálkozzak, mi az, amivel egy férfi magabiztosságát vissza lehet adni?

2020. febr. 23. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztassad amikor csináljátok, utána meg amikor összebújtok szépen mond el neki, hogy mit csinált jól, mit tetszett. Ne kritizálj ekkor.
2020. febr. 23. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Szexuál pszichológus

Ille5ve mivel győrre meg az asszony

Mi az h nem válhat el ?

A gyerek nem tart össze senkit

2020. febr. 23. 16:41
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
És az ilyeneknek bezzeg van nője hát ezt nem hiszem el! :"D
2020. febr. 23. 16:52
 4/16 A kérdező kommentje:

1. Sose kritizáltam! Mindig a legnagyobb szeretettel vagyok felé és elmondom neki, hogy nincs gond. És tényleg így is gondolom. Leszámítva azt, hogy sajnálom és szeretnék neki segíteni, ha tudok.

2. Nem a gyerek, ettől sokkal bonyolultabb. De nem ez volt a kérdés lényege.

2020. febr. 23. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudd meg milyen dolgok (akár extrémebbek is) izgatják. esetleg egy negyed viagrával rá lehet segíteni, ha van már egy sikerélmény akkor könnyebben jön bogyó nélkül a második.
2020. febr. 23. 16:57
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Etess vele egy kis viagrát :)
2020. febr. 23. 16:58
 7/16 A kérdező kommentje:
3. Az ilyeneknek azért van nője, mert nem úgy gondolkoznak, mint te. Ha soha többé nem lenne képes a szexre, akkor is inkább vele lennék egy életen át, mint egy hozzád hasonlóval.
2020. febr. 23. 17:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

És az nem lehet hogy dolgozik benne a lelkiismerete ott legbelül ami miatt ezt teszi a feleségével akármilyen sárkány is vele?

Vagy az is lehet hogy nem szexuálisan kell segítened hanem lelkileg. Több közös program ahol tud férfiként bizonyítani, sport, fizikai erőt igénylő kihívás. Férfias kihívásokra van szüksége. Nem csak a befőttesüveg kinyitásáról beszélek hanem olyan szitukról ahol férfiként bánhat veled, ahol segíthet mint egy igazi férfi. Mert gyanítom nem valami határozott férfias mostanában. Ezt kéne előhozni, a többi majd megjön.

2020. febr. 23. 17:16
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

"Ha soha többé nem lenne képes a szexre, akkor is inkább vele lennék"

Na ezzel elárultad, hogy kamus troll vagy! :"D

2020. febr. 23. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

Időt kell neki adni, megértést. Engem is tönkrevágott régebben még a legelső kapcsolatom, mert aberrált nárcisztikus volt. Utána egy évre rá, a következőnél kellett pár alkalom, amíg minden elindult, de csak azért álltam helyre, mert az a lány tényleg komolyan gondolta, hogy nem neheztel és az elfogadást sem színleli. Utána volt egy rövid szakasz, amikor a reménytelen elveszettség érzését felváltotta a mélyről jövő düh és idegesség, legszívesebben nagyon be tudtam volna kattanni magamon. Ez már a javulás, ha itt tart, akkor már nemsokára teljesen jól lesz.

Mit nem érdemes csinálni:

- Nem érdemes megpróbálni átvenni az irányítást, pszichoanalízissel terhelni őt, az is passzívan a nyomulás. Semmiképp sem érdemes elveszteni a türelmet, vagy megjátszani és öncélúan "felgyorsítani" a nyugtatást, ha már eleve ilyen problémája van, akkor ezzel biztosan nem lehet átverni. Bár különösen kreténnek kell lenni hozzá, de biztatni is teljesen fölösleges ilyen rögtönzött esti mesékkel hogy milyen jó lesz majd neki meg vadul csókolgatni, mert nem a hormonaival van probléma.

Mit érdemes csinálni:

- Mindent, amivel azt érzi, hogy ő a fontosabb mint hogy legyen szex és hogy itt senki sem vizsgáztatja és kéri számon. Minden alkalommal érdemes az ő sikerének örülni vagy amiatt szomorkodni, ha valamilyen irányba halad, hogy tényleg önzetlenségről kapjon ingereket, csak úgy tud ellazulni.

2020. febr. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!