Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek a barátnőmnek hogyan segíthetnék?

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőm 22 éves, én 30. Elképesztően jó vele lenni, friss kapcsolat, még erősen felfedezzük egymást.

Nagyon sokat szeretkezünk, ha van időnk, akkor napi 3-4 alkalommal.

A gondom, hogy neki soha nincs orgazmusa (így is sokszor kezdeményez). Mással sem volt még neki azt mondta, de velem ennek ellenére imád lefeküdni, mert törődöm vele és úgy érzi, hogy velem van a legközelebb...

Annyit tudok, hogy érzi, hogy közeledik és egyszerűen "megszűnik" a dolog benne, megáll egy ponton.

Szerintetek mi lehet az oka és hogyan segíthetek?

Magának még soha nem csinálta, elég konzervatív típus.

2019. szept. 23. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg kene figyelnie h amikor kozeledik a pillanat akkor mivel ered ezt el nala. Van akinel ha valtozik a tempo v barmi azonnal elmegy a pillanat. Vagy pont akkor kell valtoztatni h atbilletsd. Ha meg sz elejen vagytok kitapasztaljatok egymast es ha segit, elmondja h mi volt jo hogy kene akkor tuti sikerulni fog.

En pl sose tudtam elelvezni szex kozben, meg azzal se akivel brutal jo volt a szex. Viszont nalam ez a ‘kozelito erzes’ sincs meg. De en ehhez mar’hozzaszoktam’ h ilyen vagyok, nekem ez a normal allapot, nem is tudom milyen erzes lehet. De ettol meg kvara tudom elvezni a szexet, semmit nem von le az elvezeti ertekebol:D

2019. szept. 23. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Egy másik kérdéshez írtam, engedelmetekkel bemásolnám:

"Nálunk az volt, hogy barátnőmnek 3-4 hónapig egyáltalán nem volt orgazmusa, nemhogy hüvelyi. Pedig aztán mindennel próbálkoztunk, hosszú orál, mindenféle póz, lágyan, keményen... Aztán mikor már eléggé el tudta engedni magát a kapcsolatban, összejött először a csiklós, aztán a hüvelyi/G pontos is, azóta meg sorozatélvező lett.

Pedig 3-4 hónapig azt hittük, hogy esetleg nem is megy neki, korábbi partnerével sem volt.

Na, ennyit számít az, hogy mennyire tudja magát elengedni egy lány, és mi van a fejekben."

Hozzátenném, hogy ha magának nem csinálta, az is lehet a "probléma". A legtöbb lánynak szellemileg is érettnek kell lennie az orgazmushoz, illetve a saját testét is meg kell ismerni.

Türelem, idővel majd sikerül!

2019. szept. 23. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam! :)

Kérd meg hogy kommunikaljon veled hogy kitapasztaljatok egymást.

Ha látod, hogy közeledik, ne változtass a tempón és légy vele türelmes.

21 N

2019. szept. 23. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
kis alkohol segít feloldani a gátlásokat
2019. szept. 23. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Több minden okozhatja. Először is ha még a kezdeti szakaszban vagytok (de később is) nyugodtan kísérletezzetek, pózok, előjátékok, vagy éppen játékszerek. Lehet a partnerednek nincs hüvelyi orgazmusa, "használjátok" bátran azt a csiklót.

Ha mentális okai vannak akkor nehezebb lesz kiderítened, feloldanod meg méginkább. Akkor annyit tudsz tenni, hogy folyamatosan jelzed "vele" vagy, engedje el magát, oldod a gátlásait, folyamatos pozitív visszacsatolásokat adsz.

2019. szept. 24. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:

A monotonitás sokat segít. Ne változtass tempót, irányt, intenzitást ha látod, hogy élvezi.

A másik próbáld előszöt pettinggel (tudod, nyalás, kéz stb) megtanulni, hogy mivel lehet elérni nála hogy legjobban élvezze.

2019. szept. 24. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Gátlásos! Szégyenli megélni az orgazmust. Ahogy telik az idő és kicsit szertefoszlik a rózsaszín köd, akkor majd el tudja engedni magát.
2019. szept. 24. 08:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igyatok két pohár bort előtte. Nem többet ne részeg legyen max spicces, hogy lazuljon bele az életbe.
2019. szept. 24. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!