Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan segíthetnék az ellazulá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék az ellazulásban?

Figyelt kérdés
Viszonylag friss, pár hónapos kapcsolatban vagyunk, a párom 45 éves férfi, hosszú házassága ért véget tavaly, elmondása szerint a szex mindig is konzervatív és lagymatag volt, az utolsó években meg már alig volt. A szex csodás vele, viszont nagyon nehezen nyílik meg az újdonságokra, ami néha csak egy egyszerű pózváltás lenne, vagy akár az orális szex. Azt már sikerült elérnem, hogy engedje a lovagló pózt, és a kutyát is, ezeket meg is szerette. Az análtól egyelőre irtózik, ezt mondjuk túlélem, de ami egy picit zavar, hogy az orális szexet nem engedi, valamiért zavarban van, ha arrafelé indulok el. Egy-egy csók lentre, és már el is húzza a fejem, azt mondja nagyon jólesik neki és a keményedésből érzem is, hogy így van, de elég neki ennyi előjáték, azt mondja nem kell "végig vinni". Ti tapasztaltatok már ilyet? Hogyan segíthetnék neki, hogy engedje el magát, legalább próbálja meg? A másik része, hogy nem csak magán nem engedi, engem sem próbál meg orálisan kielégíteni, pedig én vágyom rá. Persze próbálom majd vele ezt megbeszélni, jobban kitárgyalni, de hátha adtok nekem valami jó tippet, tanácsot, hogyan kezdjek hozzá.
2019. dec. 10. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
97%

A szexben lassú lépésenként, mindig mindig kerülj közelebb hozzá, ne egyik napról a másikra próbáld átvinni a dolgot.

Izgasd fel alaposan, annyira hogy ne tudjon gondolkodni se :D.

Továbbá mivel felnőtt emberek vagytok szerintem ezeket a hiányosságokat ki lehet tárgyalni nyiltan egymásközt.

2019. dec. 10. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
29%

Ha tiszta szívből szereted és nem tudsz nélküle élni, akkor nem kell semmilyen tanács.

De a lényeget le is írtad: konzervatív!

Régen az embereknek még volt értékrendszerük.

Nem az volt az egyetlen szórakozásuk, hogy most éppen seggbetoljam a barátnőmet vagy kinyaljam... :-)

2019. dec. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!