Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyunk megkülönböztetve nők?
Figyelt kérdés
Mikor egy férfi azt írja szeret nyalni az teljesen elfogadott. Mikor mi azt írjuk szeretünk sz*pni akkor már is rib*ancok vagyunk! Miért vagyunk így megkülönböztetve?2020. febr. 23. 05:32
1/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez igy van e. A legtobb no nem elvezi a szopast, engem viszont nagyon izgat ha egy no imadja
2/12 cseppszi válasza:
Csak azért érzed ezt, mert az emberi agy ősidők óta önvédelemre és a veszélyek elkerülésére van berendezkedve. Ez okozza azt hogy a bántó és veszélyes megjegyzéseket vesszük észre elsőnek. A békés nyugis dolgokat meg alig vagy sehogy. A bunkó, bántó beszólás pont ilyen. Mögötte meg ott van a sok csendes elfogadó hallgatásba burkolózó pasi, akinek meg lehet pont tetszene és nem szidna miatta. De hát ugye egy terembe is ha ülnek harmincan és 2-3 kiabál a többit aki csendbe van észre se vesszük. Na pont így van a beszólásokkal is. CSak nézz szét mikor beszólnak egy oylan helyen ahol sokan vannak és azok akik halkan egy szó nélkül mosolyognak - na azok lesznek Veled !
3/12 anonim válasza:
Fingom sincs, de én szívesen adok teret a vágyad kiéléséhez! :)
4/12 anonim válasza:
Én szeretek szo..pni. Az orális szex oda-vissza müködik,számomra természetes dolog.
Még ezért,hogy szeretek szo...pni,nem köveztek meg
5/12 anonim válasza:
Én nem így gondolom. Én szeretek nyalni, te szeretsz szopni. Ez így teljesen rendbe van. Vannak férfiak akik nem szeretnek nyalni, és nők, akik szopni nem. Ez is teljesen rendben van. Szerintem ez kommunikáció kérdése. Keressük a számunkra ideális párt, társat. Megismerkednek, majd kiderül, hogy az igények nem egyezznek. Tovább áll. Majd a következő partbernél kiderül, hogy az igények megegyeznek, és mindenki boldog!
6/12 anonim válasza:
Aki ilyen szempontok alapján elítél egy nőt, az egy gyerekes kisfiú, és menjen tologatni a dömpert még pár évig.
Teljesen jó, ha egy nő is kiéli a vágyait, ettől szex a szex.
7/12 anonim válasza:
Nagyon igaz a kerdes. En xsak azt tudom,miota nyugaton elek, azt latom, Magyarorszagon es Keleten van ez az asszonyallat szemlelet. Hala Istennek, a vilag egy nagy reszen mar nem igy van.
Nem az autoban barkire rabuko csajokra gondolok. Feminista se vagyok.
Szoval ez a patriarchalis hozzaallas, amig a nok nagy resze is meghunyaszkodo, ez maradni fog.
8/12 anonim válasza:
Én csak őket nem annyira kedvelem akik párperc ismeretség után autóban bokorban szopnak. Én hálás vagyok érte ha valaki megteszi de azért nem adom akárkinek a szájába, jártam már pórul hogy nagyon vadul elkezdte és azért az nagy fájdalmat tud okozni. Előtte szeretem egy picit megismerni, ha lazább a kapcsolat akkor is.
9/12 anonim válasza:
Csak férfiakat megvető nők ítélnek el ilyenért más nőket.
10/12 anonim válasza:
Sztem ez a megkülönböztetés csak tinikorban érhető tetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!