Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan jöttetek rá az önkielégítés mikéntjére, milyen volt az első saját magatoknak okozott élvezés?
Hatodikos voltam, január-február tájékán lehetett, tehát 12 voltam. Az osztálytársaim, akikkel mindig menzáztam, dumálták, hogy így a hokizás meg úgy a hokizás. De így hirtelen a semmiből, mert addig erről szó sem esett köztünk, nyilván egyiküket felvilágosíthatta valaki, mondjuk a bátyja. Kérdeztem, mi az a hoki, mondták, hogy ha húzogatom a farkamon a bőrt vagy 5 percig, egy idő után jönni fog a gci.
Persze, ahogy hazaértem, nekiálltam, máig emlékszem, ahogy fekszem az ágyon letolt gatyával, a szemben lévő polcon meg nézem az ébresztőórát, hogy hol tartok az 5 perccel :D. Nagyon furcsa, ismeretlen érzés volt már maga a verés is, mert bár volt korábban is merevedésem, de az az egész ágyékot átható, a farkamat feszítő nemi izgalom egészen új volt. Az volt az érdekes, hogy mivel kvázi folyamatosan figyeltem magamat, a testemet, hogy mi történik velem, meg izgultam is, hogy hogyan fog távozni belőlem a cucc, csak félig tudtam átadni magam az élvezetnek. Amikor meg először totálra megfeszült a farkam, meg összerándult a prosztatám (persze, akkor még nem tudtam, hogy ez történik), hogy spricceljek, az valami frenetikus és elképesztően új volt. Már rendes adagot lövelltem, mint egy felnőtt. Máig emlékszem az első adag gcim friss, erős, semmire sem emlékeztető szagára (az évek múltával, a „használat” során) sokat tompult az illata, már nem volt olyan intenzív, mint tinédzserkoromban.
Annyira jó volt, hogy még aznap este még egyszer ki kellett próbálnom, mikor szerencsére egyedül maradtam kis időre. Akkor a nappaliban csináltam, a műbőr kanapén, szintén fekve. :D
Én is kiskamasz koromban lestem el a társaimtól , a suliban, Nem volt az iskolának tornaterme , és csak úgy az osztáyban öltöztünk torna-ruhámba : Kék rövid torna nadrág fehér atléta triko ! alsó nadrág nem lehetett alatta, . a tornatanár ellenőrizte !!! Persze az óra elötti szünetben öltöztünk át , és akkor aztán ment a gatya lerántás , és fenékpacsi és hasonlok , aztákésőbb a hokizást is elkezte valaki , és persze szinte mindannyian csináltuk közösen !
Amikor jött a Tanár a fél osztálynak állta répája ! ugyhogy volt röhögés egy folytéban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!