Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti vagy barátnő éri meg jobban anyagilag?
Prosti
Mai nőkben nincs semmi együttérzés csak magukra gondolnak
Akkor már inkább prosti
Ha felmerult ez a kerdes, te magad tudod a valaszt es nem masoktol varod.
Prosti ritkabb szexet jelent, ha takarekosabb akarsz lenni. Ha mindig masik, becsuszhat hpv szemolcsok allando lefagyasztasa, herpes genitalis miatti virusolo kezeles. Mivel ezek ellen nem eleg az ovszer.
Szabad ember vagy.
"Nem vagyok egy érzelgős tipús én már belefáradtam a sok hisztibe veszekedésbe ami egy csajjal jár"
Akkor miért az anyagi vonzatokra vonatkozik a kérdésed?
(Amúgy egy full-extrás vibrátor is olcsóbb és kevésbé fárasztó, mint "férfit tartani", de azért vannak egyéb szempontok is a választásnál. xD)
Ha számodra a barátnő = anyagi befektetés, akkor soha ne legyen barátnőd.
Prosti.
Ribi.
Lizingelj ki magadnak egy vérmes kis ribit
Prosti a legegyszerűbb ez tény :D
De, célszerű kezelésre is félre tenni utána :D (gondolok itt a betegségekre) Jó mondjuk ők nagyon figyelnek rá. Így minimális esély a veszély kórokra, max egy kis gomba nem árt :) Persze a rosszlányok része, mert ott is a kevésbé igényes is megválogatja az embereket.
Egyszómintszáz a legcélszerűbb egy olyan barátnőt találni, akit nem érdekel a pénz és normális. De ez olyan ritka jelenség a mai világban, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!