Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosti vagy barátnő éri meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagy barátnő éri meg jobban anyagilag?

Figyelt kérdés
Én a prostinak sokkal több értelmét látom jobb befektetés anyagilag szerintem mint barátnőt tartani szerintetek?
2020. febr. 22. 16:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Prosti

Mai nőkben nincs semmi együttérzés csak magukra gondolnak

Akkor már inkább prosti

2020. febr. 22. 17:20
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha felmerult ez a kerdes, te magad tudod a valaszt es nem masoktol varod.

Prosti ritkabb szexet jelent, ha takarekosabb akarsz lenni. Ha mindig masik, becsuszhat hpv szemolcsok allando lefagyasztasa, herpes genitalis miatti virusolo kezeles. Mivel ezek ellen nem eleg az ovszer.

Szabad ember vagy.

2020. febr. 22. 17:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Hagyad már ezt orvosi baromságot volt egy igényes barátnőm akitől gombát kaptam udvaroltam neki költöttem rá és ezzel ajándékozott meg akkor minek féljek a prostitól ?
2020. febr. 22. 17:30
 14/20 anonim ***** válasza:
37%

"Nem vagyok egy érzelgős tipús én már belefáradtam a sok hisztibe veszekedésbe ami egy csajjal jár"

Akkor miért az anyagi vonzatokra vonatkozik a kérdésed?

(Amúgy egy full-extrás vibrátor is olcsóbb és kevésbé fárasztó, mint "férfit tartani", de azért vannak egyéb szempontok is a választásnál. xD)

2020. febr. 22. 17:42
 15/20 Noren1989 ***** válasza:
50%
Szerintem is a szerető a legolcsóbb a fel nem sorolt opciók közül, vagy a jóöreg és kedves...Marcsa.
2020. febr. 22. 18:10
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Ha számodra a barátnő = anyagi befektetés, akkor soha ne legyen barátnőd.

Prosti.

2020. febr. 22. 18:43
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Ribi.

Lizingelj ki magadnak egy vérmes kis ribit

2020. febr. 22. 19:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél a hüvelygomba sajnos nem igényesség kérdése, a legápoltabb lánnyal is előfordulhat. Sok dolog okozhatja, pl. antibiotikum kúra, menstruáció, strand/úszás túlzásba vitele,stb., de még a sperma lúgos kémhatása is megboríthatja úgy a hüvely savas ph-ját, hogy elszaporodnak normál körülmények között is ott élő gombák. Egyénfüggő, hogy ki mennyire fogékony erre.
2020. febr. 22. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
olvasva a hozzáállásodat,azt gondolom anyagilag jobban jársz ha igényesebb prostival kefélsz. heti 1x alkalom anyagilag nem annyira megterhelő. persze ha hiányzik az "érzelgősség"még kereshetsz barátnőt.
2020. febr. 22. 19:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Prosti a legegyszerűbb ez tény :D

De, célszerű kezelésre is félre tenni utána :D (gondolok itt a betegségekre) Jó mondjuk ők nagyon figyelnek rá. Így minimális esély a veszély kórokra, max egy kis gomba nem árt :) Persze a rosszlányok része, mert ott is a kevésbé igényes is megválogatja az embereket.

Egyszómintszáz a legcélszerűbb egy olyan barátnőt találni, akit nem érdekel a pénz és normális. De ez olyan ritka jelenség a mai világban, mint a fehér holló.

2020. febr. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!