Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosti vagy barátnő éri meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagy barátnő éri meg jobban anyagilag?

Figyelt kérdés
Én a prostinak sokkal több értelmét látom jobb befektetés anyagilag szerintem mint barátnőt tartani szerintetek?
2020. febr. 22. 16:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Prosti
2020. febr. 22. 16:52
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerető
2020. febr. 22. 16:54
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

Akiben ez a kérdés csak a gondolat erejéig is felmerül tisztában van azzal, hogy a barátnő nem egy háziállat akit etetni, eltartani és szórakoztatni kell?

Nagyon meglepő lehet de a legtöbb nő teljesen jól el tud lenni saját maga is és el is tudja tartani magát szóval nem igazán valószerű, hogy egy barátnő nagy anyagi befektetés lenne. Maximum azoknak a kreténeknek akikkel csak a pénzükért lenne együtt egy nő.

2020. febr. 22. 16:55
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Prosti

Ha csak szex kell, és nem érzelem mindenképp előnyös

Anyagilag és lelkileg se vág oda ha pl már nem hirdet vagy nem mész hozzá

2020. febr. 22. 16:59
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Prosti.
2020. febr. 22. 17:03
 6/20 anonim ***** válasza:
12%
barátnővel minden nap szexelsz talán minusz pár nap, de a prosti 1 hónapban minden napra. aki ilyen jól keresne az nem itt töltené a szabad idejét
2020. febr. 22. 17:03
 7/20 anonim ***** válasza:
20%
Hosszútávon mindenképp a prosti. Soha nem "fáj a feje". Nem kell hallgatnod a hisztijét, nem parancsolgat, nem kapsz a nyakadba egy anyóst stb.
2020. febr. 22. 17:04
 8/20 anonim ***** válasza:
66%

Prosti,szerető!

Barátnő sokkal többe kerül! Nem beszélve a kötelező dolgokról, családi ebédek, ünnepek, a szex meg csak egyre csökkenni fog. És előbb-utóbb gazdasági kapcsolat lesz, amiben a nő lesz az "úr".

2020. febr. 22. 17:05
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy érzelgős tipús én már belefáradtam a sok hisztibe veszekedésbe ami egy csajjal jár
2020. febr. 22. 17:05
 10/20 A kérdező kommentje:

6 válaszoló

Nekem elég a heti egy menet szerintem anyagilag így nem olyan vészes ha jó munkád van ez simán belefér havonta

2020. febr. 22. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!