Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ilyen? (26N)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? (26N)

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem :

Van olyan szexuális vágyad netán fétised amit ha nem kapsz meg vagy nem élheted meg a pároddal akkor az neked szakíró ok ? Vagy rosszabbik esetbe megcsaláshoz vezethet?

Ha van ilyen Vágy vagy Fétis írd le mi az bátrán tabu mentesen. De aki fél attól hogy mit szólnak a többiek írjon privátban. 😊😊😊

Ui.: Ez csak egy mezei kérdés szerencsére nem hagyták el vagy csaltak meg .. csak olvastam itt a kategóriában és néhány lány /nő nagyon óckodik a fétisektől. Pedig szerintem normális kereteken belül nincs gond a vágyakkal, fétisekkel

2020. febr. 22. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több fétisem is van, mint az szükséges lenne és én inkább annak örülnék, ha nem lenne de sajnos van. De úgy gondolom, hogyha semmilyen szinten nem élhetném meg azzal akivel kapcsolatot szeretnék akkor valószínűleg el sem indulna ez a kapcsolat, mert a szexualitás igenis fontos része a párkapcsolatnak. Ha nincs meg az elfogadás és nem tudod megélni a vágyaid azzal akivel együtt vagy akkor mi értelme együtt lenni?

A fétisekben is vannak határok, hogy mi az amit még elfogadna a másik és mi az amit már nem. Ebben az esetben le tudnék mondani a fétisem egy részéről és nem erőltetném és másnál sem keresném.

A nők többsége nem a fétisektől ódzkodik hanem a hülyéktől és a nyomulós perverzektől. Az teljesen természetes, hogy minden heteroszexuális férfi vágyik a puncira úgyhogy, ha valaki bunkó és illetlen módon a dugásra és a lány puncijára tesz megjegyzést akkor az a személy csak szimplán bunkó. Mivel mindenkinek nincs fétise, csak az emberek egy bizonyos százalékának így nyilván találkozik sok nő ugyanúgy bunkókkal akik már nem a puncijukra hanem a fétisük tárgyára fókuszálnak így a nőben már nem az fog felmerülni, hogy ez az ember bunkó, hanem hogy beteges és perverz. Sajnos kevesen gondolnak bele abba, hogy egy fétistől vagy bizonyos dologra vágyásból még nem következik az, hogy valaki beteges perverz legyen.

2020. febr. 22. 16:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
smoking fétis
2020. febr. 22. 19:09
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem még sosem volt párkapcsolatom, viszont nagyon érdekel a lábfétises dolgok férfiként. Tuti, hogy egy nőnek sem jön be ez a téma.
2020. febr. 22. 20:06
 14/20 A kérdező kommentje:

8as köszönöm ,hogy őszintén felvállaltad

Gondolom akkor a Sissy fétis se áll távol tőled.. a nőnek nevelés ..

Az aktust Nővel felcsatolhatós mű pénisszel szereted vagy férfivel is képes lennél az együttlétre?

2020. febr. 23. 07:39
 15/20 A kérdező kommentje:
9es számomra a hárem nem megcsalás sőt én szívesen benne vagyok nyílt kapcsolatban ,de még a Cuckold is vonz oda vissza nyílt vagyok szexuálisan
2020. febr. 23. 07:41
 16/20 A kérdező kommentje:
11es Köszönöm a válaszod..ment a zöld kéz és mindenkinek is aki eddig válaszolt jó volt olvasni titeket :)
2020. febr. 23. 07:42
 17/20 A kérdező kommentje:

12es milyen formaban szereted ?

Hamuzzanak a szádba? Fújják az arcodba a füstöt ...

Vagy csak a nő el ott térden állva néznéd ahogy elszívja a cigit...?

2020. febr. 23. 07:43
 18/20 A kérdező kommentje:

13as a Lábfetissel nincs probléma normális kereteken belül .

Egy láb, talp masszírozás, láb simogatás, csókolgatás még simán belefér

De az hogy pl több napig hordják egy zoknit h büdös legyen a lábam azt nyalja és még azután csókoljon meg köszi nem mert a belem fordúl ki ettől...

2020. febr. 23. 07:46
 19/20 Lorba ***** válasza:

Szia!

Nekem női naci fétisem van. Szeretek ilyeneket felvenni és ezekben örömet szerezni magamnak, illetve az is nagyon bejön, ha a csaj is felvesz ilyesmit és egymást kényeztetjük ezekben. :)

Leginkább a feszülős, sztreccses fajták tetszenek, amiknek ilyen fényes anyaguk van. Pl. cicanacik, forrónacik, biciklis nacik stb.. De pl. a szatén vagy selyem anyagúak is izgatnak.

Mostanában nagyon bejön az is, ha van közben egy minimális lebukásveszély is, ezért néha van, hogy egy próbafülkébe beviszek egy számomra izgalmas nacit és ott élvezkedek benne. :D

Üdv.:

L, 36.

2020. febr. 24. 09:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Medical fetis de nem a veres része , light, maszkok légzés kontroll , lélegeztető ballon ;)
2020. febr. 29. 23:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!