Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen? (26N)
Férfiakhoz szól a kérdésem :
Van olyan szexuális vágyad netán fétised amit ha nem kapsz meg vagy nem élheted meg a pároddal akkor az neked szakíró ok ? Vagy rosszabbik esetbe megcsaláshoz vezethet?
Ha van ilyen Vágy vagy Fétis írd le mi az bátrán tabu mentesen. De aki fél attól hogy mit szólnak a többiek írjon privátban. 😊😊😊
Ui.: Ez csak egy mezei kérdés szerencsére nem hagyták el vagy csaltak meg .. csak olvastam itt a kategóriában és néhány lány /nő nagyon óckodik a fétisektől. Pedig szerintem normális kereteken belül nincs gond a vágyakkal, fétisekkel
Tudom mai világban ez nagyon durva fétis
Egy normális család
Férj szerető feleség gyerekek
Ez a fétis,nem olyan dolog amit szégyellni kéne.
Kinek mi az igénye.
Én pl imádom ha a nő az alárendelt a szexben, de azért értse is a dolgát...
Belefér esetleg 1 bilincs is a dologba akár, és ilyesmi.
Szeretem ha a csaj szájába lőhetek úgy, hogy élvezés közben ki sem veszi a szájából.
Szeretem az anált.
És szeretem ha egy nő imádja is ezeket.
33/F
De szakítani nem szakitanék ilyesmi miatt, ha alapból minden más oké!
#4-es voltam
Köszönöm a válaszokat
4es amit írsz teljesen vállalható
Igen, van. Én szeretek női ruhába öltözni és szeretem, ha megdugják a fenekemet. Szingli is vagyok, mióta az életemet tudom.
26/F
Ami nők szemével megcsalás: hárem.
Amit nem díjaznak az a “gyógyszex”: a csaj átmasírozza a hátam, a fenekén ülve, majd hátra fekszem, a csaj meglovagol (egymással szemben), durranás után is bent marad a pénisz, már nem mozgok, a csaj egészen lassúra veszi a tempót, a péniszem közben ernyed, pár perc múlva alszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!