Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van, hogy neten hirdető szexpartnertől elkapok valami fertőt?
Normális kapcsolattól vagy éjszakástól rettegek, mert egy balfék srác vagyok és tutti becsúszna valami ami után asszony tartás meg gyerektartást kellene fizetni.. ezért ignoráltam ezt a témát.
De már nagyon rám férne, kíváncsi vagyok milyen szexelni, ezért arra gondoltam, félretéve , hogy milyen nagy erkölcstelenség ez, ellátogatnék egy netes hölgyhöz, de nagyon félek a herpesztől és minden fertőtől, persze gumi nélkül soha, de akkor is bármi félre mehet, akár egy smárolás ( nem tervezem, de ha felizgult állapotban van valaki nem gondolkodik előre ) szóval, mennyire kell ettől félni?
Persze legszívesebben brómot innék, hogy ne legyen ilyen vágyam, de az károsítja a vesét is, próbáltam már megnövelni az allergia gyógyszerem beviteli számát, de az is csak ideiglenes. Már utcára sem merek menni mert mindig nézem a nőket és félek elvernek.
21 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!