Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi esély van, hogy neten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van, hogy neten hirdető szexpartnertől elkapok valami fertőt?

Figyelt kérdés

Normális kapcsolattól vagy éjszakástól rettegek, mert egy balfék srác vagyok és tutti becsúszna valami ami után asszony tartás meg gyerektartást kellene fizetni.. ezért ignoráltam ezt a témát.

De már nagyon rám férne, kíváncsi vagyok milyen szexelni, ezért arra gondoltam, félretéve , hogy milyen nagy erkölcstelenség ez, ellátogatnék egy netes hölgyhöz, de nagyon félek a herpesztől és minden fertőtől, persze gumi nélkül soha, de akkor is bármi félre mehet, akár egy smárolás ( nem tervezem, de ha felizgult állapotban van valaki nem gondolkodik előre ) szóval, mennyire kell ettől félni?

Persze legszívesebben brómot innék, hogy ne legyen ilyen vágyam, de az károsítja a vesét is, próbáltam már megnövelni az allergia gyógyszerem beviteli számát, de az is csak ideiglenes. Már utcára sem merek menni mert mindig nézem a nőket és félek elvernek.

21 éves vagyok.

2020. febr. 21. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
A kecske vagy bírka tisztább és ólcsóbb is.
2020. febr. 21. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Rosszlányokon, keressél olyan nőt, aki 30 év felett van és évek óta az oldal tagja és sok beszámolóval rendelkezik és papírja van a nőgyógyászati szűrésről. Ha ilyet keresel, nem fogsz elkapni semmilyen betegséget vagyis ugyanannyi esélyed lesz rá, hogy kimész az utcára és kést szorítanak a torkodhoz, hogy add oda pénzt és a mobilodat. Az élet ilyet vagy élsz a lehetőségekkel vagy nem.
2020. febr. 21. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Az írásodból az jön le, hogy olyen szinten deformálták a személyiségedet a különféle fóbiák, hogy az már nagyon nehezen lenne levetkőzhető. Ha rákapsz a szexre, és esetleg később utódod lesz, és esetleg nevelned is kellene, nagy eséjjel továbbadnád a pszichózisaidat. A közösség érdekében jobb, ha a brómot választod.
2020. febr. 21. 22:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon sok helyzettel ismerkedtem meg viszonylag rövid idő alatt és ezért nagyon-nagyon vigyázok. Legjobb lenne az eutanázia, de ügye..
2020. febr. 22. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as: Csak tippelek, de nem Adolf a keresztneved véletlenül?
2020. febr. 22. 19:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Igaz vehetném sértésnek is, de lényegében igaza van a #3-nak és ezért felesleges nacionalistának gondolni ,csupán egy véleményt és egy javaslatot adott.
2020. febr. 22. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen emberektől vársz megerősítést és még hiszel is nekik, akkor ne is csodálkozz hogy ilyen helyzetben vagy. Ne viccelj már könyörgöm, 21 éves vagy. Azt hiszed nincs megoldás a problémáidra? Omg
2020. febr. 23. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Kevesebb az esely mintha haza vinnel egy random disco pitshat
2020. febr. 23. 13:09
 9/9 A kérdező kommentje:
De van, csak az tiltott, meg ha elszúrnám elvennék az összes jogsim és akkor egyenes útam lenne a kocsmához, hivatásos jogsi tart tőle távol.
2020. febr. 24. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!