Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ha egy kezdő kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha egy kezdő kapcsolatban azt kérné tőletek a lány, hogy bele élvezzetek, megtennétek?

Figyelt kérdés
Természetesen semmi fogamzásgátlás nem lenne.
2020. febr. 20. 19:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem mert voltam vizsgálaton, és ott azt mondták minden rendbe.
2020. febr. 20. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Maximum a segglyukába ilyen körülmények közepette.
2020. febr. 20. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szájába popijába igen, de punciba semmi féle képpen. Nekem az is sokkoló volt amikor először kiszakadt a gumi, és minden amit megfogott az beürült.

A második alkalomnál már észre vettem a jeleket. Azóta már tudom nagyobb gumit kell venni. De át álltunk spirálra uh nem kell.

32F

2020. febr. 20. 21:16
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

Persze, mivel szeretnék gyereket. Az, hogy kezdő kapcsolat nem zavarna, mivel úgy is csak olyan emberrel kezdenék akivel már a kezdetektől meg van az összhang.

32F

2020. febr. 20. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
felmerülne bennem a miért kérdés,hiszen ez nem igazán "természetes" egy kapcsolat elején. talán megakarna "fogni" magának mint a leendő gyereke apjának?,mert másra nem gondolnék.
2020. febr. 20. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, o meg biztos varna, hogy terhes legyen, mert nem tudna, hogy sterilizaltattam magam :)
2020. febr. 20. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha utána bevenné az esemény utánit.
2020. febr. 20. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha szed fogamzásgátlót.

Vagy spirál van.

2023. szept. 6. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!