Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek kiből lehet jobb szerető? A 20as kezdő lány, vagy a 35 feletti érettebb nő?
Mindenképp az érettebb. Időssebb nő már tudja mi a szerepe egy szeretőnek,hol vannak a határok. Esetleg ha szükséges,még diszkrét is.
Egy 20as lányka még könnyen szerelembe esik,nem tudja hol a határ. Meghát még túl sokat csacsoghat is barátnőknek stb.
Szeretőnek mindenképpen a 30-as nő, mivel tudományosan is bizonyított tény, hogy a nők 30-as éveikben a legaktívabbak szexuálisan.
Viszont a 20-as korosztályt én azért nem tartanám "kezdőnek", legfeljebb "kevesebb a rutin", arról nem is beszélve, hogy a nők huszonévesen a legszebbek szerintem. Szóval nekik is megvan a maguk előnye.
(30-as nő vagyok)
Abszolút nem életkor függő.
A 20-as kezdő lánynak is lehet olyan jó ösztönös érzéke a szexhez, hogy csak úgy nyöszörögsz az élvezestől.
A 35 feletti érett nő is lehet egy fadarab, lusta, kevés tapasztattal rendelkező valaki, akivel meg dögunalom a szex.
ennyi infóból kiindulva azt mondanám a 35.
a 20 éves valszeg csak tombolni akar és nagyolni, megmutatni, hogy ő már nem kislány, de ha tényleges szerető kell és nem sugardaddy akarsz lenni vagy hasonló, akkor 35
A bevállalósabból... Amúgy ha nekem kéne akkor fiatalt akarnék mert olyan szeretőm még nem volt.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!