Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben normális ha egy kezdő lány bepisil? Vagy később is normális?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik ez de múltkor mikor barátommal szexeltünk és hátulról csinálta nekem akkor egy kis idő után úgy éreztem mintha bepisiltem volna és valami folyt is belőlem de nem biztos hogy az volt,még elég kezdő vagyok a szexben így nem tudom ez mennyire normális?Mitől lehetett?2018. márc. 14. 09:52
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem pisi volt, hanem intenzívebb folyás orgazmuskor. Élvezés közben történt?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon volt még orgazmusom de persze jó érzés volt közbe csak nagyon kellemetlen is a helyzet.
2018. márc. 14. 09:57
3/6 Noblesse Oblige válasza:
Szokj hozzá. A szex nedvekkel jár. Van kimondottan spriccelős orgazmus is, az mennyi folyadékkal jár!
+ szex közben a hüvelyváladék is folyósabb lesz, az is lehet.
Szokd meg.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem gáz egyébként. Nekem tetszene. (Első válaszadó voltam...)
5/6 anonim válasza:
a kérdés az hogy volt e közben vizelési inger? Egy nagyobb orgazmus elött előfordulhat ez az inger legalábbis nálam. de az nem pisi. úgy ahogy a Pasik mi nők se tudunk egyszerre élvezni és pisilni. Van női ejakuláció is mikor a mirigyekből nagymennyiségű kicsit folyósabb váladék jönn ki ez lehet spriccelős de van akinek csak simán folyik és extra mennyiségű váladékot termel.
24N
6/6 anonim válasza:
Igen, lehet ilyen hogy bepisil. A hugyhólyag feszül orgazmus közben a záróizom a hüvelyi izommal együtt egy pillanatra elernyed és kispiccel egy kis pisi. Teljesen természetes, nem kell parázni. Volt hogy a lapedő, a martacédő és a marac is átázott. Ez ezzel jár, örülj neki hogy ennyire élvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!