Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárásaim lennének?
Külső: Az ideális férfi számomra olyan, aki ad magára, rendszeresen jár edzeni, emiatt izmos és kockás a hasa. Legyen barna haja és szeme, haja rövid vagy akár félhosszú is lehet, utóbbi esetben viseljen férfikontyot. Magas legyen, min. 190 cm. Rendszeresen járjon szoláriumba vagy használjon önbarnítót, hogy ne legyen hullasápadt színe.
Belső: Alaptermészete legyen segítőkész, legyenek céljai rövid- és hosszútávon is, melyek megvalósításáért tegyen erőfeszítéseket, folyamatos fejlődésre törekedjen. Munkáját valóban szeresse, ne csak pénzkereseti forrásként tekintsen rá. Minden helyzetben törekedjen maximalizmusra. Mindennap főzzünk közösen, a házimunkából is vegye ki egyenlően a részét külön kérés nélkül. Családjával ápoljon jó viszonyt, mindennap beszéljen velük, avassa be őket az életébe. Ne teljen el úgy nap, hogy nem szeretgetett meg sokszor (csók, simi, ölelés), szeressen összebújva aludni. Heti 5 szex minimum legyen köztünk, amiben törekedjen a változatosságra helyszínek és pózok terén is, valamint nyitott legyen az újdonságokra. Fogadja el, hogy nem szeretnék gyereket szülni sosem.
Ez biztosan KAMU.
Ilyen elvárások nem léteznek, mivel ezek mellett életre senkinek se jutna ideje.
Egyébként te mit tudsz nyújtani? Van olyan érzésem hogy ezek mellett kb semmit se.
#33: "Mondjuk egy egyetemet végzett, ambiciózus férfi, aki ad magára, rendszeresen edz, kitakarít maga után és még főzni is tud."
Mellette 2 méteres, kockahasú, akinek még a családja is jó, plusz ez meg az, hosszú még az a lista.
Inkább lottóznék, azt könnyebb megnyerni.
Nagyon nagyok az elvárásaid. Én 192 cm vagyok, elég izmos, de nem edzek. Feherbőrű vagyok, szoliba nem ülök be. Bármilyen házimunkát el tudok végezni, és meg is csinálom. A jelenlegi munkámat szeretem. De az ágyban nem vagyok egy csődör, ilyen az adottságom. Szóval rengeteg dolog hiányzik.
Szóval igen, túl nagyok az elvárásaid.
Hogy reális/irreális-e az elvárásod azt szerintem leírták fent.
Egyébként te az egész életedet összehasonlítási listák, szempontok, ráfordítás/haszon/költség/nyereség elve alapján, a tökéletesség bűvkörében éled??? Már bocs' de akkor elég sivár életed lehet, részvétem aki ilyen számító embert választ magának társként.
tényleg léteznek ilyen pasik, ezek már igazi 10/10 pont kategóriák. Szóval nem lehetetlen, vannak, én is ismerek ilyen személyeket.
DE!
A nagy kérdés!
Te hanyas vagy? Mert lehetnek elvárásaid, de ha nem ütsz meg legalább egy 9-es szintet, külsőre és belsőre, akkor irreális az elvárásod.
Szóval modell alkat, szuper bőr, gyönyörű arc, gyönyörű fogak, mosolyodtól elolvadunk, szuper cici és fenék, élvezetes veled a szex, úgy tudsz az ágyban tornászni, hogy mennyországot idézed, azon kívül okos, talpraesett, igazi személyiség, aki előtt nincsenek akadályok, na meg persze tud főzni, szeresse a gyerekeket és 100% támogat, semmi rinyálás nélkül?
Nos, mivel rengetegen írtátok, hogy én mit tudok nyújtani és milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezem, íme:
Mogyoróbarna hátközépig érő hajam és barna szemem van természetes hatású műszempillákkal. Sajnos nagyon alacsony vagyok (159 cm), ezt igyekszem magassarkúval kompenzálni. Kozmetikushoz, fodrászhoz általában havonta járok, míg szoláriumba heti 2-szer. Az egészségem alapvető érték, nagyon figyelek rá, a rendszeres szűréseket, a vérvételt, fogorvosi vizsgálatot sosem mulasztom el. Évente egyszer professzionális fogfehérítést csináltatok. Heti 4-szer járok egy konditerembe edzeni, de jó idő esetén (tavasztól kora őszig) járok futni is heti 2-szer. Az étkezéseim minőségi összetevőkből állnak, nem eszem szemét ételeket (max. havi 1-szer), így az alakom is csinos, 50-52 kg között szoktam lenni. A munkahelyemre elegánsan szoktam felöltözni, szabadidőmben lezserebben, de otthonra sem hordok sosem kinőtt, szakadt, kibolyhosodott vagy egyéb okból viselésre alkalmatlan ruhadarabot.
Extrovertált személyiségű vagyok, könnyen szóba elegyedek bárkivel, sok barátom van. Igyekszem segíteni lehetőségeimhez mérten minél többet, legyen szó hajléktalanokról, menhelyen levő állatokról, akár szívességet kérő kollégámról. A munkám nagyon fontos szerepet tölt be az életemben, hivatásomként tekintek rá, folyamatosan képzem magam, hogy egyre feljebb tudjak lépni a ranglétrán. Az életre úgy tekintek, mint egy élethosszig tartó tanulási folyamat. Családommal napi szinten kommunikálok, szüleim előtt nincs titkolnivalóm, fontosabb döntés előtt általában kikérem a véleményüket. Nagyon szeretetigényes vagyok, a testi érintés a szeretetnyelvem a Gary Chapman-féle osztályozást tekintve. Szexben igyekszem a férfi kedvére tenni, legyen szó egy új fehérneműről vagy egy új játékszer használatáról. Nem vagyok az a típus, aki fejfájásra hivatkozva visszautasítja az együttlétet, elég nagy szexuális étvágyam van. Nem féltékenykedem, ellenőrizgetem a férfit, bízok benne feltétel nélkül, azonban, ha megcsal, azt nem bocsájtom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!